Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Potom ako opravár hodín Eddy hrdinsky zachráni z horiaceho domu jednu ženu s dieťaťom, sa ho niekto pokúsi v jeho byte zabiť. Polícia to samozrejme zľahčuje, že išlo len o obyčajný pokus o krádež. No opakujú sa ďalšie pokusy o jeho zabitie. Zároveň sa s pomocou psychoterapeutky Anny dozvedá, že jeho "denné" nočné mory možno nie sú nočné mory ale akési spomienky, a že on sa vlastne ani nevolá Eddy. Kto a prečo sa ho dopekla snaží zabiť? A kto vlastne je a prečo zvláda činnosti, ktoré nemá prečo vedieť? (WaMBi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tomuhle filmu se dá vyčítat plno věcí. Tým vládních zabijáků jsou nekompetentní idioti, hlavní hrdinka všude vesele platí kreditkou, aniž by jí došlo, že ji můžou sledovat, opuštěná vládní laboratoř po 20 letech funguje a ještě je tam zapojený elektrický proud... A tak by se dalo pokračovcat. Jenže tohle všechno přebije to, jaký má ten film neuvěřitelný drajv. Scénář je sice rutinní a plný klišé, ale akční scény jsou neuvěřitelně intenzivní a dobře sestříhané a bodycount nevinných lidí je příjemně vysoký. Navíc Biehn i ostatní hrají s plným nasazením. Avi Nesher možná není áčková režijní hvězda, ale v tomhle případě měl šťastnou ruku. Tvůrci Expendables by si z brutality tohohle filmu měli vzít příklad. 70% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Herec Michael Biehn bol zaciatkom 90. rokov stale povazovany za kvalitu. Vsak ved nie nadarmo, mal uz cosi za sebou /Terminator1, Abyss, Aliens/ a aj s odstupom vyse 20 rokov mam na Biehna stale dobry nazor a v zasade ho ako herca mam aj rad. V tomto filme sa teda predstavuje v spionaznom filme, plnom slusne natocenej akcie, kvalitnych dialogov a aj erotika sa najde .......... 74 % ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $64,562Tržby Celosvetovo $-Michael Biehn ako predchodca Jasona Bourna a dá sa povedať "nie je to najhoršie!", práve že naopak mne to ulahodilo, aj keď sa to dá brať v spracovaní skôr ako také béčko. Akcia, súboje a protivníci majú svoju úroveň, príbeh má spád, a v mnoho ohľadoch sa to dá kostrou príbehu porovnať práve zo sériou Jasona Bourna, takže mi to vyznie tak ako keby sa tvorcovia slávnej agentskej série inšpirovali práve tu. Taktiež film sa nezaobíde bez erotických scén, čo je asi už taká klasika 90.rokov. /70%/ ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

V tom filme sa neustale nieco deje. Jedna hovadina za druhou. Vysledkom je ten typ otrasneho filmu az to je neskutocna zabava. K tomu to ma kratku stopaz, zbesile tempo a mnozstvo infantilnych napadov, takze sa nudit nebudete ani na sekundu. Mna najviac potesil Billy Blanks v dost velkej zapornej ulohe. Rozhodne tento trash odporucam. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nenadchlo, nebavilo..podtrženo, sečteno. Biehn mě nebavil, celý film byl posranej až za ušima..k němu se hodi drsnější role. Ke konci už to docela dával když přefik tu typku, ale to už bylo pozdě. Celkově je film ukecanej a obsahuje minimum akce. Ps: Blanks opět nic nepředvedl jenom se tu párkrát mává bouchačkou. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama