Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety viděla malá Jeanette vraha svých rodičů, oblečeného v ženských šatech. Stejný převlek se v jejím životě objevil i teď a jde si právě pro ní. Ve svých 12 letech se Jeanette stala svědkem brutální vraždy jejích rodičů. Tento zážitek ji poznamenal na celý život a ona až do svých 22 let zůstala pod lékařským dohledem. Teď ale přišla chvíle, kdy by se měla Jeanette pokusit vrátit do normálního života. Přijme proto práci jako soukromá učitelka francouzštiny. Celou dobu si ale Jeannette připadá, jako by ji někdo sledoval. Brzy se v malé vesničce začnou dít divné věci a obyvatelé jsou jeden po druhým krutě vražděni. (HBO Europe)

(více)

Recenze (13)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Výborný nemecký teenagerský slasher, kráčajúci v šľapajách kúskov ako I Know What You Did Last Summer / Scream / Urban Legend... Takže fanúšikom podobne ladených filmov určite odporúčam, je to zručne natočené, napínavé, krvavé, občas strašidelné, občas zbytočne vtipné, ale celkovo vydarené. Príbeh sa točí okolo dievčaťa, ktoré bolo v detstve svedkom krvavého domáceho masakru a po tom, ako sa už po x rokoch vyberie s partiou kamarátov na prázdniny, začne sa vrah s kosákom v ruke objavovať znova a ľudia umierajú... ()

Reklama

evelouch 

všechny recenze uživatele

Německý slasher, který vypadá trochu jako I know what you did last summer, ale jeho kvalita je trochu nižší, než jeho američtí předchůdci... Děj: Před lety vyvraždil šílený psychopat její rodinu....teď se cítí mladá dívka Janett 0konečně psychicky zdravá a opouští zdi blázince. Nastupuje do práce jako soukromá učitelka francouzštiny. Jejím prvním zákazníkem je zámožný podnikatel, který chce, aby o prázdninách doučovala jeho tři nevlastní dospívající děti.Tak tedy odjede do odlehlé obrovské vily na samotě. Ihned po příjezdu ale tuší, že něco není v pořádku. Začíná tu řádit tajemný sériový vrah. Kdo přežije a kdo zaplatí životem? Jak si v této situaci poradí mladičká učitelka francouzštiny, jejímž žákům začal kdosi vraždit kamarády? ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Nech toho, to šimrá......uááááááá!" ,,Svist! Šplouch!" Německá hororová komedie začíná v českém vlaku. Nejprve dojde na tunel, pak na srp. Vcelku příjemný slasher, kde jsou hlavní postavy nesympatické (respektive nejsou kladné), a tak jen zvědavě čekáte, v jakém pořadí natáhnou brka. Vraždění se rozjede podle očekávané předlohy a poučený divák ví, že ničeho originálního se mu nedostane, ba co víc, ledaskterou scénu odhalí předem. Gore umírněné, co si budeme povídat, se srpem se dá jinak čarovat (alespoň střeva ven by jeden očekával), ale úplný průšvih to není. Plusem je nádherná horská příroda - čarovný vodopád (se scénou ze sentimentálního románu), lesy i louky s kopkami trávy a kobercem hebké mlhy. Erotika nula, ovšem vtipných scén hned několik - roztomilá lanovka a před ní ještě sněhový pluh v akci nejsou jedinými. Být psychiatrem není žádná procházka růžovým sadem... ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší horor z německa co jsem viděl (nechci psát jedinej dobrej za posledních X let :D ) začátek je prostě super a i dále se filmu daří udržet vyšší úroveň. Každopádně rusové musejí mít z tohoto snímku radost na kladivo tu sice nedojde ale srp je v akci skoro pořád a to ne zrovna na sečení obilí. Kdepak tady se kosí nebo spíše sečou úplně jiné suroviny a pro horor jsou jistě mnohem lákavější. Postavy jsou různorodé některým přejete smrt hned a některým až o pět minut později ale jedinej komu jsem fandil byla hlavní hrdinka a to až do konce tolik k mému zvrhlému vkusu. Jinak lekce francouzštiny dávala dvě a dokázala že jazyk opravdu ovládá skvěle u obou takže co více si přát...PS : Po shlédnutí tohoto filmu v německu klesl prodej krytů na bazén ;) ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama