Reklama

Reklama

Zoo

(seriál)
  • angličtina The Zoo
Rodinný / Drama
Česko, (2022–2024), 204 h 25 min (Minutáž: 56–67 min)

Hrají:

Michaela Pecháčková, Eva Salvatore Burešová, Veronika Freimanová, Marek Taclík, Sabina Laurinová, Jana Švandová, Šimon Bilina, Robert Urban (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(196)

Obsahy(1)

V seriálu Zoo jsou hlavními hrdinkami mladá dědička sklářského impéria Sidonie Anna Novotná a chůva v rodině soudce Viktorie „Viki“ Janečková. V hlavních rolích se představí Michaela Pecháčková jako Sidonie a Eva Burešová coby Viki. Tyhle dvě svede dohromady náhoda, láska ke svému povolání, ale i touha jít si za svými vlastními sny. Zatímco Sid místo prestižní školy v Americe uteče za svou láskou a začne, bez vědomí rodičů (které hrají Sabina Laurinová a Marek Taclík) pracovat v zoologické zahradě, Viktorie zase musí vyřešit svůj osobní život a skloubit ho se svou láskou – zpíváním. (TV Prima)

(více)

Recenze (56)

iwee23 

všechny recenze uživatele

Nic převratnýho, původně celkem vtipný seriál sledovatelný díky několika fajn hercům, samozřejmě plný klišé a i dějových chyb způsobených zřejmě střídáním scénaristů, ale občas se člověk i pobavil. O zvířatech to nebylo prakticky vůbec. S nástupem některých herců se z toho stala totální sračka (hlavně Klus), až má chuť dát odpad. Sledovat se to už nedá, bohatě stačí upoutávky v tv. ()

jizvoun odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsou tu filmy, které jsou slabé a hodnoceny jsou kolem 30%, avšak pořád vykazují alespoň nějakou dávku snahy, rozhodl jsem se, že budu hodnotit i tyto nekonečně tupé české seriály, které si nezaslouží více než 5%. Úkol je to nadlidský, protože u alespoň jednoho dílu nedokážu vydržet moc dlouho. Ale podařilo se to např. u rodičů, kteří to sledují a já to byl nucen u posezení a večeře vidět. Ano je to odpad, totální dno, kterých je tu v českých luzích a hájích tolik a je úplně jedno, o jakou produkci se jedná, Nova,Prima,ČT-všechny tyhle jejich lobotomická díla jsou jedno a to samé. ()

Reklama

soukyd33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnocení do 43 dílu. Je to jízda. Chvíli jak telenovela, pak akční jízda, pak se to zase zbrzdí. Všechno se to neustále zamotává, a pak zase obráceně. Poznámka: Hezké holky tu jsou asi hlavním lákadlem, proč to vůbec sledovat. Klady: Zvířátka v ZOO. 👍 Hezké holky. Prostředí ZOO. Zápory: Herecké obsazení z jiných seriálu. (Je v tom zmatek.) Někdy příliš zlá atmosféra. Poznámka: I když mě to překvapilo, tak dávám průměrné hodnocení. Poznámka: Kdo vytváří ten scénář, je asi blázen. Hvězdiček 3 ()

meda2016 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co bylo na počátku jako zajímavé v objevném prostředí, je už zoufalost, kde se opakují motivy a často i repliky postav. Z obou hlavních dívčích postav se staly hlupačky (jedna se za své hlouposti stále omlouvá, druhá naopak útočně ochuzuje své děti o otcovskou podporu což je hloupost scénáře). ..... V případě Evy S. Burešové je to horší o to, že je ke všemu nepříjemnou hereckou ochotnicí. Zřejmě prudce průraznou, jinak nechápu její obsazování. (Vlastně chápu, že holčičky fan klubu vidí svou šanci když už může být zpěvačkou ona. Je smutné, jak necítí smysl písňových textů.) ..... Díky-bohu za Genzera, Novotného a Pavla Nečase, kteří seriál vylehčují. Jde jim to samo. ... Občas se záhadně některá postava vytratí a dokonce i organizovaný kriminální motiv se změnil na rodinnou šarádu. ()

DK197 

všechny recenze uživatele

1. série - překvapilo mě to ale seriál mě baví. Je to vtipné, romantické, s originálním prostředím, se sympatickými známými českými herci... Zdá se mi, že poslední dobou prima ty svoje nekonečné seriály opravdu umí. Není to nic intelektuálně povznášejícího, ale jako odpočinková záležitost, kterou to má být, to je skvělé. Výtku bych měla jenom k závěrečné epizodě, protože to na mě jako závěrečná epizoda vůbec nepůsobilo a absolutně mě to neoslnilo. Chtělo to větší terno. ()

Galerie (326)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se v Safari Parku ve Dvoře Králové nad Labem. (rakovnik)
  • Helča (Jitka Sedláčková) chce jít točit film a shání záskok. Kolegové nechtějí a hlavním argumentem je, že odborně ji nemohou zastoupit. Nakonec se situace vyřeší tím, že Tes (Barbora Černá) zaskočí. Jenže Tes není žádná odbornice a je v zoo v podstatě za trest a na úrovni brigádnice. (pjotri)

Reklama

Reklama