Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Reptiliáni existují a přistání na Měsíci bylo jeden velký podvod. Pro nespolečenskou, ale geniální vědkyni a její partu podivínů jsou konspirační teorie denní chleba. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (39)

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus moc odkazů na jiné filmy, seriály a jiné události. A to mě asi nejvíce štvalo. Vtipy na mě moc nefungovali - i když jsem se párkrát usmál. Jinak některé momenty mezi postavami celkem šly- vztahy mezi Bradem a Reagan nebo Reagan a jejím otcem. I to však není něco, co by jsme neviděli jinde (konkrétně Rick a Morty). Animačně je to jistě nad úrovní příšerností typu Chicago Party Aunt nebo The Prince, ale rozhodně to nemá na Gravity Falls nebo Ricka a Mortyho. Opět jednoduchá Toon Boomová ploška. Prostě lehký nadprůměr. Jet fuel can't melt steel beans/10. PS: Překlad byl fakt nic moc. Jako například přeložili "You are fucking robot?" jako "Ty jsi k*rva robot?", když to v tom kontextu mělo znamenat otázku jestli spí s robotem. A podobné chyby - ve stylu Italian anti-defamation league přeloženo jako italská anti-semitistická liga? Cože? Spíš by to mělo být něco jako liga proti urážkám Italů nebo tak (Anti-Defamation League je skutečná organizace na ochranu proti anti-semitismu, ale oni naráží na její neexistující italskou variantu). ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Premisa s konspiračními teoriemi, tajnou organizací, stínovou radou, reptaliány atd. je super, ale myslím si, že z toho mohlo jít vytřískat mnohem víc. Díly byly celkem zábavné, ale tak nějak jsem se pořád nemohl zbavit pocitu, že podobné zápletky, podobné postavy atd. jsem už několikrát někde viděl. Nicméně pokud bude druhá série, tak se rád kouknu. ()

Reklama

Mafiapau 

všechny recenze uživatele

Hodně zběsilá a podrobná jízda kde fanoušek už musí mít něco projeto aby pochopil všechny reference napěchované do dvou sezón. Bohužel, více jak 2 série nedostaneme jelikož Netflus, doslova flusnul na Takeuchiho hlavu, a pokud série 3 nebude hozená na jinou platformu, tak budeme muset tomuhle skvostu co se brutálně rozjel, dát hořké sbohem. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Ten vibe Ricka a Mortyho je v podaktorých epizódach citeľný, no za mňa takýchto scifi adult animákov nie je nikdy dosť, takže každá vydarená konkurencia vítaná. Inside Job sa zatiaľ drží pri zemi, že si nepotrebujete robiť poznámky a kresliť schému, aby ste vôbec pochopili smršť nejakých metascenáristických vývrtiek, ktoré do toho ešte kopia jeden running joke len pre zasvätených za druhým a sú občas už ďaleko za nejakým kritickým bodom únosnosti... Áno, na teba pomrkávam, Dan Harmon. Toto je priamočiarejšia zábava, jednoduchší humor, kopa popkultúrnych odkazov a od druhej sezóny pritlačili na väčší dôraz na postavy a ich vývoj a zároveň to má nejakú ústrednú linku, ktorá sa priebežne stále odvija na pozadí, takže to stále niekam smeruje. Okrem toho to má zábavné a dostatočne nosné konšpiračné lore, z ktoreho môžu čerpať niekoľko ďalších sezón. A po vyrovnanej výbornej druhej sezóne bez jedinej slabej epizódy určite budem u toho aj nabudúce. ()

Predator77 

všechny recenze uživatele

1 Série: 10 Procent, 2 Série: 25 Procent, Tenhle seriál bych popsal jako takový chabí pokus o napodobení ricka a mortyho ale tam kde rick a morty bodovaly svým neotřelým humorem a kreativitou tak tady ten seriál od netflixu bohužel selhává na plné čáře z mého pohledu a je to škoda přitom celkem dobrý potenciál to mělo ale co se dá dělat navíc tomu moc nepřidává ani to že netflix tenhle seriál zrušil po druhé sérii což my vůbec nevadí jelikož na tenhle  nepovedený kousek moc rád brzo zapomenu. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (2)

  • Seriál byl v lednu 2023 zrušen kvůli nízké sledovanosti. (P_Neubauer)
  • Na začátku každé epizody, po úvodním titulku, se obraz digitálně rozpadne a při tom na krátký zlomek vteřiny ukáže po každé jiný konspirační obrázek, který s epizodou více či méně souvisí. (kriplozoik)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama