Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je období letních veder a hospoda, až na štamgasty, zeje prázdnotou. Lidé jsou na koupalištích a na dovolených. Řeč se stočí k Austrálii, kde v této době slaví Vánoce. Při vzpomínce na svátky spustí Joska koledy a hosté se rádi přidají. Myšlenky Vánoc se také rád chytí Kachna a převleče se za Mikuláše. Slovo se mění v realitu a za chvíli všichni zdobí stromeček. Atmosféra houstne a oslavenci přesvědčí i Jiráskovou, že tento rok jsou Vánoce dvakrát. Všechny překvapí Babula, který si odskočí a vrátí se upravený a místo piva chce rum podle svého vánočního zvyku. Po několikáté skleničce na něj padá deprese a upadá do hlubokého spánku, během něhož se ostatní rozhodnou celou habaďuru skoncovat. (TV Nova)

(více)

Recenze (11)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu tomu chybí pointa, ale jinak je to vlastně poetický a rozjímavý díl. Proč ne? Z malé legrácky o Vánocích v parném letním dni vyroste docela příjemný happening, jen chudáka Babulu to skolí. Mimochodem mne překvapilo, jak Kanyza komentuje půvabné tvary servírky Mařenky, neboť v díle Asketa zas v úvodu kouká Novák druhé servírce do výstřihu - dneska by se něco podobného už asi do seriálu dostat nesmělo a tvůrce by žalovaly jisté spolky za sexismus. ()

majky19 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím proč, ale tento díl se mi jeví jako velmi hloupý. Není na něm takřka nic moc vtipného, a oslava vánočních svátků dvakrát do roka té hlouposti doslova nasazuje korunu. ()

Eire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

majky19 napsal/a? : Nevím proč, ale tento díl se mi jeví jako velmi hloupý. Není na něm takřka nic moc vtipného, a oslava vánočních svátků dvakrát do roka té hlouposti doslova nasazuje korunu. NAVADI, ZASE BUDE LIIIP... :-D Majky. 85% ()

Reklama

Reklama