Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Babula dorazí do hospody s ošklivým říznutím do palce. Ostatní tam už sedí až na Nováka, který záhy dorazí a je mu zle. Jde od lékaře, má vředy a těžkou dietu. Vznikne debata o zvířatech a do toho kuchař Kachna nabízí Novákovi samá kořeněná jídla, se kterými dr. Prášek zásadně nesouhlasí. Kachna se brání, že vyléčil svými specialitami víc vředařů. Pak přinese vlastnoručně umíchanou mast Babulovi na palec, který si po chvíli stěžuje, že to strašně pálí, a raději jde přiložit. Zjistí ale, že se mu rána z poloviny zacelila. Do hospody vchází kulhající Jonáš a Kachna se ho okamžitě ujímá a nabízí léčbu. Výčepního Duška může šlak trefit, zdá se, že místo hospody tam teď budou mít ordinaci. (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

mchnk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"No...a až o sobě budeš psát knížku, tak na tuhle příhodu s veverkou nezapomeň, taky tam napiš, jak si na ní jel do války a jak jste potkali prince Bajaju"___"Pane šéf, my měli v cirkuse vopičáka..." "Prosimtě, co koukáš na mě, tady ti sedí čtyři i s mládětem!" :)) ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kachna jako léčitel! Dokonalý. Taky mám osobní zkušenost, že moudrými hlavami a studovanými lékaři zatracované pověry pomohly někdy daleko víc při léčení, než jejich moudré a studované rady, diagnózy, recepty a léky. A rumové šodó bych si dal taky. :-) Plus skvělé hlášky Duška, Nárožný zde dostal větší prostor a hned ho využil. ()

Zajímavosti (5)

  • V 15. minutě, když jde Jaroslav (Petr Nárožný) za výčep, jde na pípě zahlédnout stín od mikrofonu. O něco později se stín objeví také za Goliášem (Jiří Krytinář). (Duoscop)
  • V úvodu epizody, když Tomáš (Bronislav Poloczek) vypráví o svém dědovi, jde na stěně zahlédnout stín od mikrofonu. (Duoscop)
  • Když Tomáš (Bronislav Poloczek) odchází přiložit do kotelny, jde nad stolem zahlédnout stín od mikrofonu. (Duoscop)

Reklama

Reklama