Nenáročná, povedená, vtipná pohádka. Co víc od televizní tvorby chtít?(29.5.2003)

Tentokrát je to o něco slabší než Co takhle svatba, princi?, ale Petr Nárožný je jako vždycky perfektní a stojí to za to i kvůli nové dávce chytlavých písniček (Všechno naruby, Bude bál...).(5.5.2003)

Vydařené pokračování pohádky Co takhle svatba, princi?(6.5.2007)

• berg.12

Oproti celkem povedenému prvnímu dílu se už na tohle místy vážně nedá koukat, i když občas se přeci jen povede jistou jiskřičku humoru a písničkářské invence vykřesat.(8.10.2005)

Ve srovnání s prvním dílem sice o něco slabší, ovšem nosné pilíře prvního dílu - vynikající Petr Nárožný a chytlavé písně, přetrvaly. 60%.(25.12.2010)

O dost slabší, než první díl, nicméně ještě stále slušný průměr TV pohádek ...(1.1.2005)

• gudaulin

Na můj vkus už příliš podbízivé, jakkoliv herci ledacos zachraňují. Celkový dojem 40 %.(18.7.2008)

• Happykubas

Někdy až moc jednoduchá. Klasickým českým pohádkám nesahá ani po kotníky! Na to vemte klec! :-D Ono ale možná záleží na tom, z jakého pohledu se na tuto pohádku díváte.Mě se to zdá spíše jako komedie. A jednou se na ni podívat rozhodně stačí!(6.7.2007)

• WANDRWALL

S ohromením jsem zíral, že i takové 'pohádky' se někdo pokouší prodat na DVD. Ušito horkou jehlou, naštěstí pro obchodníky to dost diváků nepozná.(8.7.2011)

Průměrná pohádka s výborným hereckým obsazením. Někteří bohužel nepředvedli svůj klasický výkon a tím pádem kvalita filmu jde dolů.(10.1.2012)

Nějak mě nepotěšil přesun ze studia do exteriéru, ale pořád je to skvělá pohádka s hláškujícím královským párem a úžasnými písněmi za všechny jmenuji Růžičku červenou (Bude bál) - tak provokativní píseň v pohádce hned tak neuslyšíte.(10.7.2007)

Druhý díl je sice o něco horší než první díl, ale na druhou stranu tu jsou lepší písničky.(21.3.2009)

• Sinecod...

Fuj tyhle TV pohádky!(25.12.2010)

Volné pokračování pohádky je stejně dobré jako ta předchozí. Opět jsme se dočkali pěkných a chytlavých písniček. Nedivím se, že si diváci vynutili pokračování.(21.10.2008)

Z 80. let jedna z nejlepších pohádek, která dodnes neztratila nic ze svého kouzla. Další z děl, na která se dá koukat znovu a znovu.(7.6.2004)

• kingik

První díl ještě snesitelný, ale ve volném pokračování jsem neobjevil nic zajímavého. Mně to přišlo jako nezáživná slátanina, která nezažene ani to nejnudnější odpoledne. 20%(24.1.2012)

• wuxia

Příběh plytkej, herecký výkony toporný a hudba HROZNÁ. Zmožek fůůj. A Bohdalová navrch :-((23.2.2005)

Petr Narozny s Jirinou Bohdalovou tady vytvorili, pro me nejlepsi kralovsky par ze vsech pohadek vubec. Kdyz si k tomu pridam nadherny pisnicky, vynikajici kostymi a paradni herci, vychazi mi logicky jedna z nej pohadek vubec(13.1.2007)

No ty písničky jsou již dnes legendární.(17.11.2008)

Pokračovanie už nie je také vydarené, ale stále milé, vtipné s fajn pesničkami. "Všechno naruby tu je, všechno naruby tu je,správně pracuje jen pivovar."(10.12.2010)

<< předchozí 1 2 3