Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní komedie o ženách a nejen pro ženy... Televizní komedie Zdeňka Podskalského Žena v trysku století je věnována především ženám. Je duchaplným průvodcem po dějinách ženské nadvlády nad mužským pokolením. Věčný boj mezi muži a ženami, kdo je silnější a chytřejší, se odehrává od prvopočátku stvoření Adama a Evy. Od pravěku, kdy bylo na ženu nahlíženo jako na submisivní hloupé stvoření, se leccos změnilo. V průběhu staletí nastal v myšlení žen převrat a svou chytrostí převzaly nad muži vůdčí postavení. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

argenson 

všechny recenze uživatele

V obsahu nahoře stojí cosi o duchaplnosti. S tím se nemůžu srovnat. Výborná jména angažovaná do studiové televizní pitomosti. S pocitem lítosti, v čem se tehdy musela Jiřina Jirásková pitvořit. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

"To jsou rohy?" "Ehm... ne, to jsou... srolovaná křidélka." Estrádně pojatá tv komedie, sestavená ze skečů se snaživou dvojicí Jirásková-Veškrnová. Bohužel to ale není bůhvíjak legrační, většinou spíš trapné. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Scénáristicky odbytá televizní hříčka o potýkání se obou pohlaví a vývoji jejich vzájemných vztahů v jednotlivých historických etapách. Zapomenutelná věc, která je snesitelná díky herečkám v hlavních rolích. Celkový dojem: 35 %. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama