Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jennifer je zhýčkaná městská princezna, která žije jen nákupy a chozením na manikúru, až se jí jednoho dne zhroutí svět, když jí v obchodě se závratně drahými botami zničehonic odmítnou všechny kreditky. A v tu chvíli jí volá její tatíček, že zbankrotoval. Jennifer spěchá domů, kde už stěhováci vyklízejí jejich procovskou vilu a dozví se, že jediné, co jim zůstalo, je dýňová farma, kterou otec na její jméno kdysi koupil jako investici. Jennifer nelení a hned se tam vypraví ve skvělém outfitu a na jehlových podpatcích, což si zničí pádem do blátivé louže, ještě než se na farmě stačí představit. Na farmě žije mladý vdovec Brett Jarrett, jeho teta Rosie, jeho mladší bratr Harry a dcerka Abby. Rádi by na farmě zůstali, a dokonce ji chtějí odkoupit, ale loni měli špatný rok a nemají dost peněz. Jennifer si farmu prohlédne a zjistí, že je dost zanedbaná. Po konzultaci s realitní agentkou vyjde najevo, že prodej by moc peněz nepřinesl. Jennifer ale dostane nápad bude na farmě sama pracovat, zvelebí ji a pak teprve se ziskem prodá, přičemž Jarrettovi budou mít zaručeno, že na ní mohou zůstat hospodařit. Brett se s rodinou poradí a usoudí, že plán není moc reálný, městskou dívku práce na farmě brzy omrzí, cena farmy se nezvýší, a oni si ji nakonec budou moci dovolit koupit sami. Jennifer má ale nezdolnou náturu amerických osadníků, na farmě pracuje opravdu usilovně, sbližuje se postupně s jejími obyvateli, a s Brettem se do sebe zamilují... (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Kecman 

všechny recenze uživatele

Dobře vím,že jeto naprosto příšerný film.Nepravděpodobnost na nepravděpodobnost,klišé na klišé,takový American dream,ale ono je to udělaný tak nějak půvabně. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Aspoň že Jennifer nebyla nesnesitelná zhýčkaná princezna, která se časem napraví. Ale hrozný to bylo. Tento koncept mě fakt nebaví. Asi bych si to proto ani nepustila, ale těšila jsem na tu půvabnost. :D U mě bohužel nefungovalo ani prostředí. ()

Reklama

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama