Reklama

Reklama

Dobrák Rover

  • USA Rover Dangerfield
Trailer

Animovaná komedie o psíkovi, který musí opustit své milované Las Vegas a skončí na farmě uprostřed pustiny. Jeho velkoměstské manýry brzy narazí na místní venkovské způsoby. Ovšem městský pes se přece jen tak nevzdá... Animovaná komedie o lasvegaském psíkovi, který všechno ví a říká si Rover Dangerfield. Jeho panička, tanečnice, ho miluje nade vše. Ovšem její žárlivý a pomstychtivý přítel ho nesnáší. Když zavře Rovera do nádrže, unikne Rover smrti jen o vlásek. A tak končí městský rozmazlený psík na venkovské farmě, zděšený venkovským životem. Ovšem městský pes se přece jen tak nevzdá a tak se snaží ze všech sil, aby byl jedničkou nejen v Las Vegas, ale i na venkově, uprostřed pustiny. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

Bejbinka 

všechny recenze uživatele

Tak strašně dlouho jsem po tomhle filmu pátrala...už od mých šesti let, kdy jsem si ho pouštěla pořád dokola na videu. Pak se kazeta někam ztratila asi při stěhování. Nepamatovala jsem si název a až teď nedávno jsem si pustila telku a on tam BYL!!!!! Nasmála jsem se u něho a říkala si, že jsem ho konečně našla a s ním i tak trochu klid :o) Jinak jsou tam neopakovatelný hlody!!!! :oD Moje nejoblíbenější pohádka z dětských let! ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Jak já byl na tom oplácaným psím kravaťákovi závislej... dokonce tak moc, že jsem si v dětství půjčil od kamaráda VHS s tímto titulem.. a už ji nikdy nevrátil. (: ()

Sibork 

všechny recenze uživatele

I po 23 letech se rád na tuto pohádku podívám, protože je dle mého názoru nadčasová, neokoukaná a je ukázkou toho, jak má vypadat animovaný film pro děti. Starší diváci jistě ocení vtipné scénky v podání mladého kohouta a jeho "staré" (tlustá nervozní slepice). Do dnes se chlámu nad hláškami "Dej ty pracky od krůty" nebo "Pojď k mámě....(následuje proplesknutí". Celý film pak vylepšují poměrně chytlavé songy. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Velice poučné a kreténské. Psí verze Aut s natuplými dialogy a to říkám jako obrovský žrout animovaných filmů. Tohle se opravdu zle nepovedlo a důvod pro zdejší vysoké hodnocení je fakt, že je Rover tak neznámý, že se mu v čechách nějak podařilo uniknout očím všem kritičtějším pohledům. Z ostatních uživatelů zřejmě mluví hřejivý pocit dětských vzpomínek, které ve mě holt vyvolávají jiné filmy. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama