Dobrák Rover
Animovaný / Rodinný / Komedie
USA, 1991, 71 min
James L. George, Bob SeeleyHudba:
David NewmanObsah
Animovaná komedie o psíkovi, který musí opustit své milované Las Vegas a skončí na farmě uprostřed pustiny. Jeho velkoměstské manýry brzy narazí na místní venkovské způsoby. Ovšem městský pes se přece jen tak nevzdá...
Animovaná komedie o lasvegaském psíkovi, který všechno ví a říká si Rover Dangerfield. Jeho panička, tanečnice, ho miluje nade vše. Ovšem její žárlivý a pomstychtivý přítel ho nesnáší. Když zavře Rovera do nádrže, unikne Rover smrti jen o vlásek. A tak končí městský rozmazlený psík na venkovské farmě, zděšený venkovským životem. Ovšem městský pes se přece jen tak nevzdá a tak se snaží ze všech sil, aby byl jedničkou nejen v Las Vegas, ale i na venkově, uprostřed pustiny. [Zdroj: HBO] (oficiální text distributora) -
Rodney Dangerfield patří mezi populární americké komiky. Můžete ho vidět ve filmech Caddyshack nebo Snadný zisk. Napsal také scénář a písně pro film o psu, Který mu není nepodobný. Dal mu ostatně jméno Rover Dangerfield. Rover žil spokojeně v Las Vegas, ale jednoho dne se ocitl na farmě. Bude oravdu na venkově šťastný? Najde si v novém domově přátele? Určitě si užije hodně legrace, protože s žádným jiným psem se nepobavíte tolik jako s Roverem Dangerfieldem. (tweety-j)
FateKEEPER
Jak já byl na tom oplácaným psím kravaťákovi závislej... dokonce tak moc, že jsem si v dětství půjčil od kamaráda VHS s tímto titulem.. a už jí nikdy nevrátil. :)(28.7.2007)
Bachy
Velice poučné a kreténské. Psí verze Aut s natuplými dialogy a to říkám jako obrovský žrout animovaných filmů. Tohle se opravdu zle nepovedlo a důvod pro zdejší vysoké hodnocení je fakt, že je Rover tak neznámý, že se mu v čechách nějak podařilo uniknout očím všem kritičtějším pohledům. Z ostatních uživatelů zřejmě mluví hřejivý pocit dětských vzpomínek, které ve mě holt vyvolávají jiné filmy.(3.8.2011)
L_O_U_S
Rovera jsem naposledy viděl asi před dvanácti lety. Toho farmáře, který chtěl Rovera zastřelit, jsem nesnášel. (314.)(12.1.2008)
-ELFKA-
Kazeta s Roverom u nás bežala každý deň.. prevelká škoda, že teraz ju už nemám.. Toto je totiž Pán animák mojich detských čias!!(6.6.2008)
Abes
Dej ty pracky vod tý krůty!(21.1.2007)
Louie
Ve své době, kdy u nás Rover vyšel na VHS jsem na něj koukal snad každej den, i když jsem už nepatřil rozhodně mezi nejmladší. Poctivej animák.(1.1.2007)
Bejbinka
Tak strašně dlouho jsem po tomhle filmu pátrala...už od mých šesti let, kdy jsem si ho pouštěla pořád dokola na videu. Pak se kazeta někam ztratila asi při stěhování. Nepamatovala jsem si název a až teď nedávno jsem si pustila telku a on tam BYL!!!!! Nasmála jsem se u něho a říkala si, že jsem ho konečně našla a s ním i tak trochu klid :o) Jinak jsou tam neopakovatelný hlody!!!! :oD Moje nejoblíbenější pohádka z dětských let!(27.6.2011)
Martell47
Vynikajúca rozprávka, ktorú som si v detstve pozrel veľmi veľa krát, vyvoláva vo mne pekné spomienky na bezstarostné detstvo. Samozrejme, táto rozprávka si zaslúži vysoké hodnotenie, mimoriadne pekná:), 95%!(19.10.2008)
Jardicu
Jeden z nejlepších zahraničních animovaných filmů.(28.1.2011)
hani94
Boží!!! Jedním slovem, jinak se to říct nedá. Mohla jsem tento animák sledovat stále dokolečka dokola :D a pořád mě to bavilo. Moc hezké.(14.2.2012)
tubera
Je to moc dlouho, co jsem viděl tenhle film. Nevzpomněl bych si na něj, kdybych se nepodíval na polici a neviděl kazetu s tímhle skvostem. Hezký animák pro děcka to je :)(10.4.2009)
Mercilonka
Tak další pecka z dětství! Kazetu s Roverem mám tak ohranou, až je mi z toho dnes do pláče, protože předpokládám, že je film nyní znovu nadabovaný. Rover byl hvězda, vždycky se mi tajil dech, když na něj ten chlápek namířil zbraň.(14.8.2011)
habertek
Vcelku jsem se u tohoto snímku nudil....jako špatné to určitě nebylo, ale podruhé se na to už nemusím dívat...45%(14.7.2011)
qwxyz
Rover je borec. Pamatuji si, jak jej spoustu spolužáků napodobovalo, většinou neúspěšně...85%(19.8.2010)