Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Kultovní anarchisticko-punková hippie groteska pojednává o každodenním životě čtyř „studentů" v Londýně počátkem 80. let. Zbabělý revolucionář Rick (Rick Mayall), urvaný punker Vyvyan (Adrian Edmondson), bolestínský hippie Neil (Nigel Planer) a uhlazený Mike (Christopher Ryan) si pronajali barák na kraji Londýna a intenzivně ho vybydlují. Krutě zacházejí se svým domácím (Alexei Sayle) – a on krutě zachází s nimi. (Česká televize)

(více)

Recenze (91)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tohle je taková šílenost, až se mi z toho točila hlava kolem :-) Hustá punková jízda, která začne první částí a končí titulkama částí číslo dvanáct. Angličané jsou mistři co se seriálové tvorby týče a The Young Ones není výjimkou, opět se jedná o docela originální záležitost, která na sebe nabaluje jeden geniální nápad za druhým. Miluju (ehm často nejen) slovní války Vyvyena s Rickem! :-) ()

Slimakovec 

všechny recenze uživatele

Pro ty, který hledají v každym seriálu a filmu nejmenší detaily a zkoumají, proč to tak nemohlo bejt: z tohohle vám vybouchne hlava. Pro ostatní: Totální ujetost. Nevim, na čem režiséři jeli, ale byl to asi kvalitní matroš, bo tak něco šílenýho člověk nemůže vyplodit ve střílivym stavu. This is really heavy, man! ()

Reklama

kikikrikri odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou jsem se dívala na televizi a přišla na tohle, vypadalo to jako cool šílenost a čekala jsem něco na způsob červeného trpaslíka (kterého mam hodně ráda). Po čtvrt hodině jsem měla čelist až u pupku. Myslela jsem si, to si snad dělaj srandu, to jako má bejt vtipný?!? Párkrát se mi ještě stalo, že jsem na tenhle seriál omylem zabloudila a tak jsem si řekla, podívám se, jak se to má na ČSFD. Ta čelist mi spadla snad ještě níž! 81%? Jak to hodnocení, tak ten seriál asi nechápu, ale jedno to má společný, nelíbí se mi. Total s*it! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nekonveční britcom BBC o absurdním soužití čtveřice vysokoškolských studentů. Směsice názorů dělnické třídy, tradičního anglického humoru, alternativní komedie, anarchismu, grotesky, surrealismu a nelogičnosti vytváří celek, který snad ani nejde popsat slovy. Zajímavou specialitou seriálu je také účast některé z undergroundových kapel v každém z jednotlivých dílů (např. Dexys Midnight Runners nebo Madness) . ()

Joll 

všechny recenze uživatele

Miluju Britcomy, trpaslík ,Partička IT, Office, Jistě pane...,černá zmije, ale toto mě opravdu neoslovilo ani náhodou, přehnané špatně hrané a nevtipné.Tohle hodnocení kolem nějak nechápu:)Každopádně mě se to do vkusu vůbec netrefilo a to 2 hvězdy jen z úcty k Britcomům bejt to produkt jiný země dám jen 1:( ()

Galerie (9)

Zajímavosti (10)

  • V této epizodě živě vystoupí kapela Damned se svou skladbou „Nasty“. (Epistemolog)
  • V této epizodě živě zahraje kapela Radical Posture svou píseň „Doctor Martin's boots“. (Epistemolog)
  • V této epizodě živě vystoupí kapela Madness se skladbou „House of fun“. (Epistemolog)

Reklama

Reklama