Reklama

Reklama

Strach v přímém přenosu

  • Velká Británie My Little Eye (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pět mladých nadějných lidí má šanci stát se součástí soutěže, kterou sledují miliony diváků. ODMĚNA: 1 milion dolarů pro každého. MOTIVACE: Peníze, sláva, noví přátelé. ÚKOL: Všechno, co musí udělat, je zůstat v jednom domě. Uprostřed ničeho. Šest měsíců. Ať se děje, co se děje. Nebo všichni prohrají. VÝSLEDEK: Něco se začíná dít... Pohledy z více úhlů kamery, záběry děsivých noční vizí a mrazivá přesvědčivost dělá z filmu STRACH V PŘÍMÉM PŘENOSU skutečnou noční můru. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Autorská predstava toho, kam by mohli viesť reality shows. Dnes vieme, že každý radšej pozerá seriály na streame, ale možno si na podobných programoch stále fičia v Amerike, neviem. Z tohto hľadiska film dosť zostarol, ale zase môže slúžiť ako štúdia toho, aký mali v danej dobe pohľad na vec filmári, respektíve umelci. Je to husto nezávislá záležitosť, ale aj tak ma prekvapuje, že nebyť toho, že sa film dostal na Netflix, tak by išlo o neznámy kúsok. Chlapci majú príšerné dobové účesy, baby sú na tom s krátkymi zostrihmi dosť dobre. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Ne originální, ale ne nezajímavý amatérský pokus, určitě lepší než ze stejného roku pokračování slavného Halloweenu. Atmosféra zajímavá jen to dojíždí na špatné obsazení (teda vyjma tehdy ještě neznámého Bradleyho Coopera, který se tu bohužel objeví asi jen na 10 minut, během kterých ale stihne upoutat pozornost a obtáhnout hlavní hrdinku). ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Horor, jenž je kombinací Záhady Blair Witch a populárního voyaerského real seriálu Big Brother. Pětice mladých má vydržet ve vile půlrok za neustálého dohledu kamer a vyhrají milion dolarů. Brzy se však začnou objevovat různé nesrovnalosti a dojde k prvnímu úmrtí. DVD: Komentář režiséra a producenta, komentář herců (stylem rozhovoru), půlhodinové Making Of (rozhovory s herci a tvůrci), 4 vystřižené scény, erotická scéna ze 4 úhlů kamery (!), kompletní webcastové monology z úvodu filmu – a jen GB titulky. ()

Fox Mulder 

všechny recenze uživatele

Filmaři chtěli natočit děsivý thriller ve stylu reality show, ale kapičku se jim to nepovedlo. Už ty dva slogany („Děsivé. Velmi děsivé“ a „Nejděsivější film od Vymítače ďábla“) na obalu k filmu mě měli varovat. Režisér se snažil lehce vybarvit komorní atmosféru, ale to se mu také nepovedlo. Přišlo mě to celé takové laciné a odfláknuté. Jedinou snad věcí se tento thriller může pyšnit a to nápad s natáčení přes noční vidění. Ale inu už to také nebylo tak originální, protože natáčení přes noční vidění už použil John Mcteirnan ve svém propadáku Rollerball. A pointa?. Je pravda, že asi filmaři hodně sázely na závěrečnou a šokující pointu, ale ta se jim tak moc nepovedla. Tedy aspoň já jsem moc nebyl šokován. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

"Nejhrůznější film od "Vymítače ďábla" (citace DVD obalu)? Ale jděte. Padesát minut sledujete pět nesympatických tragédů, kteří se baví maximálně o vlastní nadrženosti, zbytek času pak čekáte, kdy a jak se mezi sebou povraždí. Přiznám se ale, že jedna z vražd na mě docela zapůsobila, navíc mě velmi pobavila přítomnost Bradleyho Coopera v tak diletantské blbosti. Doporučit tento snímek ale rozhodně nemohu. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Režisér Marc Evans se obával propadnutí filmu, protože stejně tak dopadly jeho dva předchozí projekty. Znamenalo by to konec jeho režisérské kariéry. Naštěstí pro něj se tak nestalo. Po počátečním chladném přijetí se překvapivě z filmu stal hit. (NinadeL)
  • Film byl málem uveden jen na videu. Po zkušební projekci 4 hodinového materiálu, která nebyla přijata dobře, distributor ztratil zájem. Po sestříhání na polovinu bylo možné film uvést v kinech. (NinadeL)

Reklama

Reklama