Reklama

Reklama

8bitové Vánoce

Trailer 1

Obsahy(1)

Zábavný příběh plný dětských dobrodružství se odehrává na předměstí Chicaga na konci 80. let minulého století. Hlavním hrdinou je desetiletý Jake Doyle, který se snaží získat k Vánocům nejnovější a nejlepší videoherní systém. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Retro vánoční komedie o tom, že v životě jsou důležitější věci než vysněný telefon a konzole pod stromeček. Sympatické herecké obsazení a fajn atmosféra většinu času umě maskují, že na 8bitové Vánoce nebylo moc peněz, ale v půlce to přeci jenom začne drhnout. A závěrečná změna tempa a vlastně i žánru je bohužel dost nefunkční a působí přinejlepším podivně. Ale večer se u téhle retro záležitosti strávit dá a neurazí ani dospělé, ani prcky. ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Po pomalom rozbehu dej postupne naberá 'grády', smerujúci ku grande finále, kde možno upadne aj nejaká tá slzička. Po počiatočnom trápne si postavy postupne diváka získajú, či už detské, ale aj dospelácke. Atmosféru 80tok sa až tak hodnoverne priblížiť nepodarilo, scenárovo síce áno, no kulisami či kamerou už pomenej. Na Vianočný čas úplne pohodová rodinná komédia. ()

Reklama

ac3r odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha to byla zase jednou sračka. Kdo je milovník konzolí, arcade her atd., rozhodně tohle nepoustet a nenachytat se jako já! Je tu jenom kupa nesympatickych dětských "herců", s hrami to nemá vůbec nic společného a je to fakt totální sračka úplně o ničem. Jedna z největších hrůz co jsem za poslední rok asi bohužel viděl. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Osmdesátky stále letí, ale pokud se člověk přenese do své doby a vzpomene si na tu svou vytouženou věc, kterou k Vánocům nikdy nedostal, vřele se ztotožní s Jakem a jeho vytouženou konzolí NES, ač třeba (8 bitovým) hrám nikdy nepropadl. Natočené je to svižně, ale je na tom vidět, že rejža na to tolik peněz neměl a klasikou z ranku Sám doma se 8-Bit Christmas nejspíše nestanou. Musím ale vyzdvihnout závěr, který jak jsem zjistil, leckomu připadal divný, ale mě bez skrupulí dojal. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Pouštěli jsme to ve škole. Hlasování neproběhlo. Učitel rozhodl, že je to film 10+ a nám že prý již dost možná všem deset bylo, tak se to pustilo. Byli jsme znechuceni, byli jsme psychicky zdeptáni, naše mozky byly totálně zdekonstruovány. Prostě ne, rodinné filmy streamovacích služeb radši nebrat (až na vyjímky). A ani zajímavé obsazení to nezachrání. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Před natáčením musel Neil Patrick Harris absolvovat 14denní karanténu. Každý den zveřejňoval vtipné video, jak ji tráví. (BMW12)

Reklama

Reklama