Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bonner, povoláním policajt, začal jednoho dne nadmíru pít, což motivovalo jeho ženu Jane k tomu, aby se rozvedli. Následně mu soudním nařízením zakázali návštěvy syna Erica. Bonner má však občas problémy se ovládat, což systematicky narušuje život Jane, Erica i jejich nového přítele Patricka Brodyho, se kterým se Jane brzy vezme. Když se však Bonner dozví, že se chtějí přestěhovat do jiného státu, nemíní se jen tak vzdát. Pronásleduje Jane s Ericem na cestě do nového domova a když Eric jednoho dne zmizí, Jane je přesvědčená, že ho unesl Bonner. On však tvrdí, že o Ericovi nic neví. A nejhorší na všem je, že opravdu nic neví. Kdo a proč ho potom unesl? Bonner začne podezřívat Patricka. A jako policajt začíná pátrat... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! )"Vídáš to v televizi, ale nikdy by tě nenapadlo, že by se to mohlo stát tobě.." Jaká škoda, že si tahle snad i poprávu polozapomenutá televizka v hlavní roli s luxusním Piercem Brosnanem, který si svého sociopata očividně moc užívá, aniž by třeba jen chvíli hloupě přehrával, a patří tak k tomu nejlepšímu, co Nemluv s cizinci vůbec nabízí, sama zhruba od poloviny podráží nohy, když se diváka snaží šokovat nadšeně nablblými twisty ještě většími než Brosnanovo charisma.. Ačkoliv tedy jméno amerického režiséra Roberta Michaela Lewise nikomu zrovna moc neřekne, on se rozhodně snaží a především v první části snímku, tedy v té zdařilejší, velmi schopně buduje slušnou atmosféru, která diváka nenechá v klidu, s tím odpudivým naivně plochým polovičatým konstruktem scénáristického tria Hicks, George, Schreiner by lépe nenaložil ani větší a zkušenější machr než Lewis.. Dialogy, často velmi dobře napsané se spoustou narážek směr žánru, se celkem povedly, ale ten zbytek scénáře zkrátka nestojí za nic, když spoustu otázek vůbec neřeší, třeba ten policejní zákrok vypadal jako čirá parodie policejní práce, aniž by toto vůbec některá z postav komentovala, a ta pointa sice dává divákovi prostor k zamyšlení, těžko však může napravit rozpačité dojmy z předchozího děje, ostatně dalo se to čekat, co taky jiného, když vznikal v makovicích tří pisálků, takový velký počet autorů zavání průserem skoro vždy.. Jistě chápu, že se jedná jen o béčkový thriller s jednou hvězdou, ode mě nakonec ještě s dalšími dvěmi, přesto se neubráním rozhořčení z promarněného potenciálu bijáku, který se však tváří jako něco velmi chytrého.. ()

Reklama

Hillock 

všechny recenze uživatele

SPOILER!!! Proč si ženské vybírají za muže grázly? Protože mají rády adrenalin. Film působí televizně, což vlastně i je. Kdysi jsem ho viděl, ale zapomněl jsem, kdo stojí za únosem Erica, což nebylo na škodu, protože mě rozuzlení překvapilo. Opět. Brosnana jako únosce by asi čekal málokdo, a přitom to je tak snadné, že? Ve filmech je vrah nebo únosce vždycky ten nejméně pravděpodobný, a i když to vím, tak zhruba až těsně před prozrazením jsem na to sám přišel. Columbo by to věděl už od začátku. Vadilo mi vykreslení Jane, které ač někdo unesl syna, tak má chuť na jídlo. Stát se to mně, nemůžu jíst, nemůžu spát, pít bych asi zvládl. Chápu, že do role Erica potřebovali roztomilého modrookého blonďáka, avšak občas mě iritovalo, že se párkrát podívá do kamery. Sice to je skoro nepostřehnutelné, ale je to tam. Režisér asi neměl trpělivost pořídit povícero záběrů, kde by to fungovalo tak, jak má, ale šlo o televizní film, tak to moc neřešil. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pan Brosnan pred svojim angazman ako Agent 007 sa objavoval dost v Tv filmoch /Vlak Smrti, Don´t Talk to Strangers ...../, ovsem vsetko to boli len priemery. Ako aj tato konverzacka o vztahoch. 64 % ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Ten film jsem si koupil kvůli Pierce Brosnanovi a taky proto, že jeho cena se zdála adekvátní jeho stáří. Film byl hodně o rodinných vztazích. Hlavní postavy jsou Jane Brodyová ( Shanna Reed ) a její dva nápadníci. Ex manžel, policista Bonner ( Terry O'Quinn ) a její nový manžel Patrik Brody ( Pierce Brosnan ). Středem pozornosti je syn, vlastně teď syn všech a jeho osud mezi těmi třemi. Krutá realita zasáhla Jane v době, kdy to nejméně očekávala. Film se asi v polovině otočí jiným směrem, než si divák myslel, že půjde. To je na tom filmu asi nejzajímavější. Pěkně načasované. Napínavý film se zajímavým rozuzlením. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve městě Port Coquitlam v Kanadě. (Terva)

Reklama

Reklama