Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před čtyřmi lety byl Neal Skinner svým bezcharakterním obchodním partnerem falešně obviněn z pašování smaragdů. Přestože se Neal žádného zločinu nedopustil, byl odsouzen a uvězněn. Jako by nestačilo, že svého společníka dostal za mříže, ještě mu přebral dívku. Nyní se však nevinně odsouzený muž vrací, aby se pomstil a svého bývalého společníka zničil. Prostředkem jeho dokonale promyšlené pomsty se stane složitá loupež. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch méně známých a kvalitou také nijak oslnivých filmů Pierce Brosnana, který dnes asi těžko na někoho udělá dojem. Osobně mě zaujala jediná věc, kterou většina diváků asi nepostřehne, totiž že závěrečná loupež vypadá až nějak moc podobně té z jiného filmu o zloději z dílny Pierce Brosnana a mnohem známějšího dílka - Aféry Thomase Crowna. Opravdu, Pierce (který je spoluautorem oné závěrečné scény z aféry, respektive ji vymyslel) se možná nechal inspirovat právě tímto nenápadným a ne moc známým filmem. A mimochodem, i když buřinky jsou mnohem stylovější, musím uznat, že ta maska, kterou používá Neal (Pierce) při (v) Loupeži je fakt skvělá. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

dnes uz je film pravom v zabudnuti, Brosnan nie je kvalitny herec, hrat nevie a film je len taka jednohubka z konca 80s : 15 % ()

Reklama

Reklama