Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podarí sa jedinému mužovi zabrániť veľkej firme, aby postavila nebezpečnú chemickú továreň? Pierce Brosnan ako Ír Mark Taffin je tvrdý ale súčasne aj charizmatický muž, ktorý pracuje ako vyberač dlhov. Problémy nerieši len päsťami, ale predovšetkým vtipom a úsmevom. Keď ho komunita, v ktorej žije, požiada, aby pomohol zabrániť výstavbe chemickej továrne v meste, Mark prácu vezme. Protesty obyvateľov totiž mestské úrady neberú do úvahy, výstavbu povolili a viacerí z úradníkov si pekne namastili vrecko. Mark dobre vie, že stavební developeri chcú továreň postaviť za každú cenu, ale on sa skorumpovať nedá. A tak na neho pošlú tých najdrsnejších gangstrov, aby ho odrovnali. Dokáže jeden obyčajný muž zastaviť plány veľkej a významnej firmy na výstavbu megaprojektu? Spolu so svojou priateľkou, skvelou Charlotte, sa o to aspoň pokúsi! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Pepinec

všechny recenze uživatele

Ve dvou třetinách filmu se mi na obrazovce objevil nápis; „nemáte oprávnění sledovat tento program.“ Do té doby to nebyla špatná podívaná. Mladý Pierce Brosnan s vizáží floutka vymáhá dluhy jiných svéráznými metodami, a občas si ve stylu Jamesa Bonda zaskočí pro vlídné slovo k pohledné blondýnce. Další motivační prvek ke zhlédnutí; spoluautorem hudby jest guru filmových melodií Hans Zimmer. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

No, já nevím, nic proti panu Brosnanovi, ale tohle mu nějak „nesedlo“. V soubojích nemá co předvést a celkově se mi zdá, že se u natáčení nudil. Děj svižný, leč dosti nelogický s dosti „přešlapy“. Přesto jsem se bavil, nekoukal na čas, kdy to skončí a asi mrknu na snímek znovu. Také mi vadila jistá nedokončenost osy příběhu, tedy prokázání neviny hlavního hrdiny. No, jsou to jen drobnosti.201306259139/9454s.NovaCinema ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách průměrný a hlavně naivní film s mnoha nelogickými scénami, strašnou hudbou a téměř žádným herectvím. Slibovaný erotický náboj taky nikde, akční scény postrádají nejen nějakou gradaci, ale i akci samotnou. Pierce Brosnanovi se nepodařilo získat si mě na jeho stranu, to se nepodařilo ani snímku samotnému. Nechápu smysl tohoto filmu, naprostá zbytečnost. ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele

Britsko-irský pokus o akční film. Jedná se o hodně naivní snímek, který s konečným hodnocením nemůže skončit jinak jako naprosté béčko. Poměrně nelogický děj (drsný vymahač dluhů (bývalý seminarista) na malém irském městečku kde ho každý zná versus bezskrupulózní byznysmeni z Dublinu, kteří se nezastaví před ničím) a ploché postavy, nicméně potěší herecké obsazení i když ve finále herci nemají skoro co hrát. Je tu parta, která se později sešla v seriálu Otec Ted ( http://www.csfd.cz/film/132981-father-ted/ ) Dermot Morgan, Frank Kelly a Gerard McSorley (který se objevil i v jiných filmech např. Braveheart, Michael Collins a Bloody Sunday) a v hlavní ženské roli Alison Doody (neboli Dr. Elsa Schneider z filmu Indiana Jones and the Last Crusade - http://www.csfd.cz/film/8641-indiana-jones-a-posledni-krizova-vyprava/ ), což sice film nezachrání, ale je to jeden z mála rozumných důvodů proč se na tento film podívat. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama