Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Psycholožka Tess Palmerová se seznámí s velmi pohledným profesorem angličtiny Paulem Tomlinsonem, který se jí velice zalíbí. Další den přijde k dr. Palmerové do ordinace nová pacientka Carla Simmonsová a vypráví o muži, se kterým se seznámila před třemi lety. Asi před rokem mu prý žena zemřela, ale on se s Carlou scházel i nadále jako s tajnou milenkou. Sice ji prý později požádal o ruku, ale ke svatbě se vůbec nemá. O několik dní později se Tess potká s Paulem v jedné galerii a posléze s ním stráví noc. Asi po třech společně prožitých večerech chce Tess, aby si někam vyšli a nebyli neustále jen doma. Paulovi se ale zatím nechce, protože mu prý před rokem zemřela žena a on se ještě necítí být na nový vztah připraven O pár dní později telefonuje Carla Tess Palmerové do ordinace, že muž, o němž jí vyprávěla, ji opustil, protože má zřejmě jinou ženu. Tess se za ní vydá a najde ji, jak sedí na kraji terasy a chce spáchat sebevraždu. Naštěstí se Tess podaří Carlu od jejího úmyslu odradit. Pak ji napadne, že muž, o kterém jí Carla na sezeních vypráví, a Paul jsou jedna a táž osoba (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Na první pohled se jedná o prostý film založený na milostném příběhu. Na ten druhý ale nabízí mnohem víc, je hodně o psychologii a zanechá ve vás pochybnosti. Pierce Brosnan hraje univerzitního profesora Paula Tomlinsona se zálibou v Edgaru Allanu Poeovi. Jednoho dne se seznámi s psycholožkou Tess Palmerovou (JoBeth Williams) a ta se do neznámého muže zblázní. Jenže později se ukazuje, že Paul není až zas tolik čistý, možná má milenku, možná zabil svojí ženu a možná to samé chystá i teď s Tess... ale to vše je jenom možná... je jenom na Tess, aby se rozhodla, jestli má radši věřit svému milenci, nebo psychicky labilní klientce... ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Nevyzpytatelně chutná slast. Ať vás/vám nezaskočí...mezi kostkami ledu ďábelsky vzrušující polibek. Atraktivita lomcující, propalující oční důlky, pravdivý stav věci. Zprvu sbalit, poté zbavit, rozlomit v půl. Neprohlédněte, co v něm vězí, až ho ženský půvab omrzí. Podlehněte svodům temně pohledného muže s úderným chtíčem, flirtujícího hráče s tajemstvím. Vábena jeho hořícími rty. Spálena žárem jeho těla. Smyslník smyslný. Sám velký požitkář - labužník. Hradní pán z pobřežní samoty, který není nikdy plně sytý. Znepokojující, nepřekonatelný milenec z čítanek, padělatel harlequinské romantiky. Eroticky magický sen, přes který byl přehozen magnetizující gotický pléd černokněžníka Heathcliffa. ()

mirkath1 odpad!

všechny recenze uživatele

No tohle teda byla ptákovina. Fuj. Nějaké jiskření mezi Brosnanem a tzv. psycholožkou, která byla tupá jako kámen? Ani náhodou, možná jsem měla dát hvězdu za ten konec, ale jinak totální ztráta času :) ()

Reklama

Reklama