Reklama

Reklama

Ostrov

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Richard (Jiří Langmajer) a Alice (Jana Plodková) se na exotické dovolené pohádají, protože Richard se chce nechat rozvést. Rozhodnou se, že odletí předčasně domů, ale jejich malý letoun ztroskotá na opuštěném ostrově, Richard a Alice jsou tak nuceni společně čekat na záchranu. Osamělí trosečníci se na tropickém ostrůvku musí postarat nejen o svou záchranu a přežití, ale také začít znovu spolupracovat a hledat k sobě cestu zpátky. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Dá sa povedat, že čo som čakal, to som aj dostal. I keď po prečítaní obsahu som čakal niečo podobne filmu Šesť dní, sedem nocí , nakoniec mi to pripomínalo návrat do modrej lagúny na český spôsob. Ja by som na to nikdy do kina nešiel, ale keď si žena niečo zaumieni, nepohne s ňou ani sedem voľou a ja som na to bol sám. Takže je to štandardná ostrovná rozprávočka, ktorá je len sem-tam vtipná, herecky slušná a dramaticky nezaujímavá. Pán režisér dal krásnu destináciu, v pohode hercov, ale ďalej to už bola len vata. Máličko vtipu a celkom uspávací ton a tak zamrzí tých 12 eur, ale doma by som takéto dobrodružstvo nezažil. Škoda, že to do ruky nechytil schopnejší režisér, slabé 3*. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Šest dní, sedm nocí na dovolené štábu v Thajsku, kterou jim zaplatila poměrně vysoká návštěvnost v kinech a nyní velká sledovanost na Netflixu. Langoš s Plodkovou jsou sympatická dvojka, je to takové nenáročné, celkem rychle to uteče, na druhou stranu to nepřinese nic extra nového, zvláště pokud jste viděli Fordův film. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu to síce vyznievalo ako typické klišé, ale napokon to bolo celkovo milé prekvapenie. Aj keď bolo asi jasné, kam celá vzťahová dráma speje, tak musím uznať, že toto herecké duo v podobe Langmajera a Plodkovej ma po takmer po celý čas bavilo, a výsledkom bolo to, že Ostrov patrí medzi tie lepšie komédie, ktoré z českej produkcie za posledné roky vzišli. Okrem toho, prostredie, kde sa film točil, bolo naozaj pôsobivé a celkovo mám pre takéto scenérie slabosť. Záver trochu zbytočné klišé, ale inak to malo väčšinu času skôr nevraživú atmosféru, ktorá dej celú dobu hnala vpred. 4* ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Největší problém jsem měl s tím jak se k sobě hlavní postavy po většinu filmu škaredě chovají. Jak můžu dát vyšší hodnocení když jsou postavy takhle krajně nepříjemné. Jany Plodkové mě bylo upřímně líto, že musí žít s někým takovým jako je arogantní Langmajer. O komedii se v žádném případě nejedná. Kromě pár světlých výjimek jako je například Prušinovský totiž nikdo neumí propašovat do českého filmu kvalitní humor. Alespoň ale Ostrov díky své délce rychle utekl. 50% ()

jarmik 

všechny recenze uživatele

Ostrov (pláž) byl krásný, ta nerozvádějící se rozvádějící se dvojka byla fajn, ale ve scenáři bylo pár kopanců. Pár… Když to srovnáte s jinými slavnými filmovými trosečníky, hlavně s Hanksem (v rámci lehce komediálního dramatu) a Fordem s blondýnou (v rámci akční komedie), tak to prostě bylo slabý. A nebylo to o rozpočtu. Prostě to byli jen po nevěře překvapivě rychle se usmiřující manželé a ostrov, ze kterého se dalo vytěžit tolik, byl nakonec spíš jen na české poměry drahou kulisou. Mohli celou dobu sedět třeba v Riegráčích na lehátku. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (13)

  • Když se na vodě objeví nafukovací člun a Richard (Jiří Langmajer) s Alicí (Jana Plodková) k němu běží, tak Alice do něj skočí a namočí si vlasy. V dalším záběru člun vytahuje z vody a vlasy má suché. (griph)
  • Letadlo, se kterým hlavní postavy havarují, je Antonov AN-2 registrace OK-HFL z letiště Mladá Boleslav, kde se celá scéna také natáčela. (pocket22)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama