Reklama

Reklama

Helicops

(seriál)
  • Německo HeliCops - Einsatz über Berlin (více)
Německo, 1998, 34x45 min

Hrají:

Christoph M. Ohrt, Doreen Jacobi, Iris Junik, Dietrich Hollinderbäumer, Juraj Kukura, Joachim Paul Assböck, Valeria Cavalli, Alexander Held, Erwin Leder (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Astro-Komando AK1 je šesťčlenný špeciálny policajný útvar. Je to skutočne výborne zostavený tím. Tvoria ho veliteľ Hagen Dahlberg, atraktívna žena inšpektorka Jenny Harland, odvážny pilot Charly Schumann, navigátor Stephan Rubelli, mechanik Thorwald a Dr. Jokostra - ženský génius. Prácou AK1 nie je iba boj s berlínskym organizovaným zločinom. Pravidelne zasahuje v problémových oblastiach, ktoré sa vymykajú spod kontroly. Medzi najväčšie zbrane tímu patrí nepriestrelná high - tech helikoptéra, veľa odvahy a veľký zmysel pre humor. Jeden z najnákladnejších a zároveň najobľúbenejších projektov nemeckej televízie s množstvom dynamických scén plných špeciálnych efektov. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

Rikky007 

všechny recenze uživatele

Nevím proč to extrémně nízké celkové hodnocení. Prostě německý ekvivalent Airwolfu a podobných záležitostí postavený na o něco realističtějším základu. Žádné velké umění, ale pro náctiletého kluka super seriál. Schumann a Rubelli byli sympatická dvojka. Jakmile osazenstvo přeobsadili, tak to rázem dost kleslo. ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Je hrozná zvrácenost něco tak blbého natočit, je ještě větší zvrácenost se na to dívat. Bezduché příběhy policistů s nadpřirozenými schopnosti jsou doprovázeny takovými vychytávkami, že vím, že v Německu nemá cenu se maskovat. Policista sedne ke kompu a během pár vteřin stejně odhalí identitu pachatele včetně adresy a seznamu, kdy naposledy pachatel trpěl průjmovým onemocněním. ()

Reklama

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Abych předešel veškerým fámům, řeknu to asi takhle, i tento seriál je tak špatný, že je škoda materiálu na kterém byl natočen. Další krásná ukázka z německé produkce která se chce tvářit neskutečně americky, ale přitom si zachovat německý ráz. Dohromady to skloubit nelze a proto nechápu to neskutečné množství snahy, které je tomu vynaloženo, ale budiž. Proč jsem vůbec začal sledovat tenhle seriál? Tak pokud si dobře pamatuji bylo to v době kdy v televizi prostě nic jiného neběželo a všechno ostatní co bylo na dlaších stanicích bylo buď stejné nebo horší. Druhým důvdem potom byla návnada v podobě seriálu Airwolf. Jde o seriál ze kterého si HeliCops bere úplně všechno a snaží se mu vyrovnat, což mu ale nejde. Airwolf byl zajímavý osmdesátkový seriál, takže řekněme lehce podprůměrný na dnesní standarty, ale zábavnost se mu vytknout nedala. HeliCops oproti tomu jede v duchu všech německých kriminálních seriálů, příběhy se nemění jenom se řeší pomocí helikoptéry. Víc k jednotlivým příběhům říct nejde, je to pořád to samé dokola. Herecky a reřisérně si jde přesně v duchu německé televizní produkce, lacinst kam se podíváš a reckylace kažým coulem. Odpad tomu nedám jenom z toho důvodu, že je mnoho horších německých seriálů a to opěd dokonce s helikopterou. Jenom si vzpoměňme na Medicopter 117 to byla ukázka naprosté ubohosti. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama