Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sonny je poněkud dětinský nedostudovaný právník, který nedávno překročil třicítku. Nemá žádnou představu, co si počít se životem. Zklamal rodiče a přítelkyně Vanessa se s ním rozešla. Pak dojde v Sonnyho životě ke klíčové události. V jeho bytě se shodou náhod objeví pětiletý Julian, údajně nemanželský syn Sonnyho spolubydlícího. Napadne ho, že by si chlapce mohl adoptovat a tak dokázat své přítelkyni, že se dokáže vyrovnat se zodpovědností dospělých. Vanesu tím bohužel neohromí. Sonny si brzy vyhlédne náhradu v podobě pohledné Layly. Jejich vztah se vyvíjí po večerech, takže přes den má dostatek času obšťastňovat Juliana svými svéráznými výchovnými metodami. Jenže pak se objeví zástupce sociálního úřadu, který zjistil, že Sonny není Julianův otec, a dítě mu odebere. Role otce se Sonnymu zalíbí natolik, že chce, aby mu byl chlapec svěřen do péče. (TV Nova)

(více)

Recenze (166)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s nepříliš vydařenými hereckými výkony hlavních představitelů. On koneckonců Adam Sandler není a asi nikdy nebude charakterní herec pro velké role, takže čekat od něj více, než předvedl zde, by bylo hodně bláhové. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Už som si zvykol že Sandlerovki majú prízemný humor ale tento počin nemá skoro nič a tobôž príbeh, cameo Buscemiho skoro nevyužité a srandy si tu neužijete skoro vôbec, plus morálne ponaučenie vyplývajúce s príbehu je úplne prehrávajúce a nechápem ako sa z takej zbytočnej nekomickej tuctovky mohol stať v USA taký hit, že by Sandler bol až taký reklamný ťahúň? ║Rozpočet $34,2miliónaTržby USA $163,479,795Tržby Celosvetovo $234,801,895 ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Typicky sandlerovský humor, který občas slaví úspěchy (McDonald) s velikou dávkou amerického naivity ohledně toho, jak je nevlastní trouba nejlepším otcem. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Nejsem jeden z těch, kteří považují Sandlara za stupidního stupída ale podívají se snad na každý jeho film.Ten člověk sice moc komický není ale má alespoň to minimální charizma, kterým tento film vyzvedne z bahna kinematografie.Někdy vtipná scéna, někdy trapná, někdy nechutná(flusy až na zem a zapátky).Celkově je to docela slušný film na jedno zhlédnutí s výbornou miniroličkou Steve Buscemiho :-) ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Ne úplně nejpitomější, spíše silně odbytá a nepovedená komedie se značně převídatelným vývojem, zápletkami i výsledkem. Herecky průměr, scénáristicky ještě slabší. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. "Sweet Child O' Mine" by Sheryl Crow (a Guns N' Roses cover) ,2. "When I Grow Up" by Garbage ,3. "Peace Out" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,4. "Just Like This" by Limp Bizkit ,5. "Only Love Can Break Your Heart" by Everlast ,6. "Ga Ga" by Melanie C ,7. "What Is Life" by George Harrison, covered in movie by Shawn Mullins ,8. "The Kiss" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,9. "Instant Pleasure" by Rufus Wainwright ,10. "Ooh La La" by Wise Guys ,11. "Sid" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,12. "If I Can't Have You" by Yvonne Elliman ,13. "Smelly Kid" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,14. "Passing Me By" by The Pharcyde (a sound clip from a scene in the movie) ,15. "Rush" by Big Audio Dynamite ,16. "Hooters" by Allen Covert (a sound clip from a scene in the movie) ,17. "Babe" by Styx ,18. "Overtime" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,19. "The Kangaroo Song" by Tim Herlihy (made specifically for the movie), ()

tron 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler založil svoj imidž na tom, že hrá sympatické hovädá a aj tentokrát to hrá celkom zábavne, aj s pomocou výrazných podporných rolí (Steve Buscemi ako psychotický bezdomovec). Štandardný scenár plný povinných žánrových osviežuje práve Sandlerova odvalenosť, takže je to deťom nevhodné. O vtedajšej Adamovej nesmiernej popularite vypovedá celosvetová tržba šialených 234 (pri trápnom 34-miliónovom rozpočte). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu to nizky hodnoceni, me tenhle film hodne mile prekvapil. Adam Sandler tu opet hraje hovado, kterej kam pride, tam udela pruser, ale je to podany fakt vtipne. Filmu, kde se objevil dospelej a nejaky dite skutecne vzniklo hodne, ale jsou spis rodinny, ktdezto tenhle je navic i hodne vtipnej. Rek bych takova vtipnejsi verze Kolji. Herecky vykony sice nejsou nejlepsi, ale Sandler je celkem uveritelnej. A pak tu je neskutecne sympaticka Joey Lauren Adams. Potesilo me, ze tu neplati to, co u jinych podobnych komedii, ze by se hlavni hrdina zmenil. Sandler sice se sebou par zmen udela, ale zustane furt stejny hovado, jen zacne mit kluka rad. A ty veci, co ho uci, jsou fakt skvely. Ja se bavil skvele. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

"Styx byli jedna z nejlepších amerických rockových skupin. Měli jen špatnou pověst, protože většina kritiků jsou cyničtí pitomci." Filmu, který jen tak mimochodem intenzivně propaguje moji oblíbenou kapelu (jsem fanouškem od roku 1982), prostě nemůžu dát nízké hodnocení. Jinak je to občas trapné, sem tam příjemné, někdy téměř vtipné, místy nechutné a většinou dojemné. A asi dvě minuty v tom hraje Steve Buscemi. [Poznámka na okraj: Kristy "ta špatná Buffy" Swanson je fakt kočka.] ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Takových filmů jako je Velký táta už vzniklo mnoho (Tři muži a nemluvně, Baby Boom...), ale ty byly vždycky podařenější a hlavně vtipnější...Škoda... ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Steve Franks, Tim Herlihy, Adam Sandler | Hudba: Teddy Catellucci | Produkcia: Allen Covert, Adam Sandler, Robert Simonds, Jack Gairraputo | Distribúcia: Columbia Pictures | Štúdio: Out of the Blue... Entertainment, Jack Gairraputo Productions | Rozpočet: 34,2 miliónov $ | Tržba: 234,801,895 $ || Svojím podtextom jeden z najodpornejších Sandlerovjek. Ani som neveril, že by niečo také on chcel natočiť. Zábavné miesta sa samozrejme objavia aj častejšie, to sa nedá zaprieť. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler musí ukázat, že je zodpovědný a není jen sprostým povalečem, který těží z toho, že mu kdysi někdo přežvejkl nohu a on za to dostal slušné prachy. Když mu přítelkyně přiloží nůž na krk, malý chlapec hledající svého otce je ideální nástroj. Jestliže se divák povznese nad obsahem, může se i docela solidně bavit. Je to typická uřvaná „sandlerovská“ komedie, která platí za to lepší, za čím kdysi tenhle komerční tahák stál. Výsledek je akceptovatelný, přerostlé dítě Sandler je vtipné, ostatní mu zdatně nahrávají na smeče, navrch je v týmu i Steve Buscemi nebo Joey Lauren Adams. A to není úplně málo. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Komedie se Sandlerem jsou vždy ohromná zábava a většinou se jedná o největší tahák onoho filmu (je-li jinak celkově špatný). Podobně je tomu i v tomto případě: roztodivný příběh a prkennost některý herců zachraňuje v mnoha situacích právě tento komik. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Jedna z lepsich sandleroviek. Takmer nestve ani nenudi. Ale ze by to nejako super bavilo, to tiez nie 5/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Po Happy Gilmorovi nejlepší film Dennise Dugana, který je takovým dvorním režisérem Adama Sandlera. Milé, občas až dojemné, ale hlavně dostatečně vtipné. Prostě sandlerovka jak má být. 70% ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Dost nevydareny pokus o sentimentalni film, ktery zachyti az u srdce. A tim duvodem je bezpochyby Adam Sandler, ktery -jak jsem se uz nekolikrat presvedcil - není vůbec dobrý herec. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler alias Sonny dostane do rukou miniaturního človíčka, o kterého se musí na pár dní postarat a brzy mezi nimi vznikne pouto, které se nedá rozbít ani dědulou z úřadu. Kaluže moči jsou tu na denním pořádku a i když se zdá, že všechno dokážou vyřešit kusy papíru, tak se tu najde čas i na vážnější notu, které nekazí ba naopak dotváří příjemný dojem z filmu. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Herci ako Rob Schneider alebo Steve Buscemi svojim komediálnym umom vyzdvihli film z priemeru, takže moje obavy z nevýrazného konca boli zažehnané. Bola to celkom dobrá komédia, v ktorej je niekoľko srandovných situácií a zabijáckych hlášok, ktoré pobavia. Prvá polovica filmu sa niesla úplne v humornom duchu, zatiaľ čo v druhej polovici začali tvorcovia trochu s hrou na city. Ďalší z množstva Sandlerových scenárov, hodnotím ako príjemný, ale nie najlepší počin. ()

Reklama

Reklama