Past na Chrise

CrissCross

USA, 1992, 100 min

Chris Menges

Trevor Jones

Rozpočet $-miliónovTržby USA $3,052,738Tržby Celosvetovo $-(31.1.2009)

Letní pohodovka ze sorty filmů "slunná floridová vztahovka made in USA" s pár trochu otravnými částmi, ale dá se to. Na línou neděli jako dělané.(11.4.2011)

Taková oddychovka na nedělní začátek noci. Goldie to náramně seklo a leckterý divák si možná stýskne, proč jen ji neukázali u té tyče o něco delší dobu. Buscemi svou rolí rozhodně pobavil. Film nemá velké ambice a pokud k němu divák takto přistupuje, dá se očekávat spokojenost. Jedinou větší kaňkou je tak "Pro MGM českou verzi vyrobilo studio Bear v roce 2008." a jejich srdcové eso Libor Terš, tentokrát jsem mu to počítal, kromě role "vypravěče" (MGM uvádí... atd) na začátku a na konci si ještě střihnul: hosta v restauraci venku u bazénu (jedna věta), větší roli jednoho z kupců kokainu (mnoho dialogů) a pak francouzského politika gratulujícího v televizi americkému "měsíčnímu úspěchu" (taktéž jedna věta). Jo, to jsem vlastně nezmínil - lightmotivem je první přistání člověka na Měsíci.(23.3.2009)

• Hejtmy

Nesymaptická Goldie Hawn jako matka přechytralýho 12tiletýho kluka, kterej se ji ze začátku snaží dát opět dohromady s jejím bývalým manželem, načež se rozhodne, že bude prodavát kokain. První půlka filmu je vyloženě slabá, typickej "rodinnej" film, druhá půlka je už trocha svižnější, ale určitě ne dobrá. Nesympatický postavy a velká nuda, to je tak jediný, co si z Pasti na Chrise zapamatuju. 30%(24.5.2009)

06. 11. 2009 (301.); Tracy se spíše hodí na komediální role(9.11.2009)

Steve Buscemi s dlouhými vlasy byl skvělý :-)(6.5.2008)