Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejního detektiva omrzel svět. Selhal, když zasahoval při masakru v restauraci rychlého občerstvení. Nyní bojuje o ztracenou reputaci u svých kolegů v oddělení, u známých ale i sám za sebe. (oficiální text distributora)

Recenze (81)

mira007 

všechny recenze uživatele

Denis Leary jako policajt, kterého bolí záda a Elizabeth Hurley jako zatraceně sexy masérka v příjemném nezávislém filmu s trochou kriminální zápletky a dvěma skvělými začínajícími spolubydlícími scénáristy, kteří dodávají komediální prvek jednoduchého ale inteligentního filmu. jako bonus Steve Buscemi v menší roli. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tom DiCillo je jedním z těch tvůrců, kteří netočí pro peníze ale pro sebe a proto, že to mají prostě rádi, tudíž může být pro některé diváky obtížné přijít jeho filmům na chuť. Mě zaujal už "Životem v oblouznění" ale přestože jsou "Bouchači a bouchačky" natočeni v komerčnějším stylu, nejsou ani zdaleka tak zábavní. Ale špatné to určitě nebylo. ()

Reklama

klima777 

všechny recenze uživatele

Krimikomedie? Možná. Především film, jenž si tropí nehoráznou legraci snad ze 42 žánrových klišé v hollywoodském vesmíru. Místy je opravdu hodně vtipný. Místy se jeho meta-humor obrací sám proti sobě a vyznívá do prázdna. Tudíž základní otázka po smyslu veškerého hemžení zůstává... Přesto slušný počin. Na jedno podívání (2,4*). ()

cherita 

všechny recenze uživatele

Opravdu povedená dvojka policajtů, jeden má v háji koleno, druhý záda. Krásná chiropraktička, která má trochu problémy se sebekontrolou. Dva filmoví nadšenci v červeném sepisující na koleni scénář století. Steve Buscemi, vrhací šipky a postřelená ryba...nejsem poznamenaná jinými filmy Toma DiCilla ani očekáváním s tím spojeným, takže můžu dát bez výčitek svědomí 80%. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Parodie na americké detektivky a krimikomedie vystavěná na základech amerického nezávislého filmu, jeho typickém originálním humoru i estetice. Není to nejlepší DiCillův film, ale spolehlivě pobaví. V podstatě je to taková filmová konzerva kinematografie 90. let minulého století, byť natočená až na přelomu milenia... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama