Reklama

Reklama

Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody

  • USA I Wanna Dance with Somebody (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Snímek je oslavou jedinečné a nezapomenutelné Whitney Houston. Od mladé gospelové sboristky z New Jersey až po jednu z nejprodávanějších a nejoceňovanějších umělkyň všech dob – taková je inspirativní, dojemná a emocionální cesta životem a kariérou Whitney Houston, kterou si diváci mohou na filmovém plátně vychutnat zároveň s velkolepými vystoupeními a soundtrackem nejoblíbenějších hitů této hudební ikony. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (74)

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Z Bohemian Rhapsody nám v paměti utkvěly alespoň osmdesátkové kníry a energický záznam z vystoupení na Live Aid, ale na rutinní biografii Whitney Houston si už chvíli po konci ani nevzpomenete. Doporučit ji lze snad jen skalním vyznavačům a vyznavačkám zámořského r’n’b či publiku, jež se o Vánocích rozhodne vyrazit do kina na něco zcela nepřekvapivého a nenáročného. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento životopisný film o Whitney Houston sa riadi podľa vzorca bez jediného zaujímavého dodatku, pokrývajúci ikonickú kariéru v jej celistvosti bez toho, aby trávil čas kopaním pod povrch alebo zamerať sa na jeden uhol jej života. Réžia Kasi Lemmons je technicky zdatná, pričom najvýraznejšou štylistickou voľbou je dokumentárny štýl, ale ktorý moc v skutočnosti nefunguje. Film tiež vyzerá a pôsobí ako televízny, čo není dobré. 5/10 ()

Reklama

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Dle mustru. Par datumu, realna vystoupeni (temer v plne delce), hadky ze soukromeho zivota a stredobodem je skvela Naomi Ackie. Nutno ovsem rict, ze pevecke casti jsou remixy skutecne Whitney, neni to hlas herecky. Kazdopadne divak to nema sanci poznat, jako playback to vazne nepusobilo. Vysledkem je slusny zivotopisny snimek, s kvalitnim makeupem i kostymy, vzdavajici hold unikatnimu hlasu jedne popove generace. Neurazi, ale ani neoslni. Neni to Bohemian Rhapsody (2018), hlavne tim, ze ty skladby u nas (podle meho) az tak zname nejsou. Sam jsem byl tou dobou napr. spise "na Jacksona" a znam ji hlavne z filmu Bodyguard (1992). Hlas to byl ale opravdu uzasny. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Nádherný film, několikrát mě mrazilo. Fenomenální hlas + rozsah a osobní příběh, který stojí za zamyšlení. Nebýt drog a nevhodně vybraného chlapa i spolupracovníků (otec jako manažer, mám na mysli především)+ kdyby řešila své dětství, mohla ještě hodně dlouho zpívat. Měla obrovské charizma a auru. Nechápu to podhodnocení zde. Hlavně že z Bohemians rapsody byli všichni posr..... Ve filmu byly zachyceny všechny její milníky pracovní i osobní. Byla v podstatě nejúspěšnější zpěvačkou všech dob. Což je ve filmu uvedeno na konci. Odešla příliš brzy. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Jak se to veme, mezi žánrovými životopisáky, bejzované na skutečném životě dané osobnosti, nebo jen inspirované z výcucu palců scénaristů, neboli tesaném na kameni s proslovem; "This is a true story. The reconstructions are based on original cockpit voice recordings and eyewitness accounts.", to úplně nepatří mezi hořlavými články. Správný životopisný film by měl přednést osudný mimoáry i těm, co o nich v životě nic nevěděli jako v mém případě, ale slibované kontroverze vyplujou možná tak do hlubiny, na povrch jen jeden slabej výdech a zpátky do věcných lovišť, s překvapením lesbický vztah s babochlapem se tu maže jak hovno polovinu stopáže, to už se musí samo sebou objevit, a na to jak údajně Whitney užívala omamné látky na zpříjemnění dobré nálady, tak se mrtvolně až tak netvářila, jak se jí ty roky podepsaly, teda sorry to už bylo v rakvi. Já vím, je to jen film, a točil se zřejmě narychlo v rozmezí asi dvou týdnů, ale je vidět jak jsou castingový agentury vypatlaný, jak rozjebané lepidlo v párkách od Kostelce, jen aby nahrabaly mokačínovou opičku, která se dost podobá Houstonový, ale díky ultra korektní vyhapaný době musí černošské filmy točit jen pravá černá krev, a váhám že byla herečka obsazená jen díky své pleti, jinak by bílá holka neměla ani šanci, no jo kdyby Martina Kinga hrál třeba Ewan MekŽabař byl by to průser jak Brno, ale Malou mořskou pannu si bez váhání může zahrát nepanna! Možná jsem trochu křivdil Qvýrům a jejímu velmi špatnému vtipu na rymejk Biitchis. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama