Reklama

Reklama

Vykuk Tom a cestující filatelista

  • Kanada Tommy Tricker and the Stamp Traveller

Mladý Ralph omylem vymění jednu z nejcennějších známek svého otce a zoufale hledá náhradu. Záhy se ocitá na nebezpečné cestě na poštovní známce mířící do Austrálie s nečekanou zastávkou v Číně. (Filmbox)

Recenze (8)

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jen matně si vzpomínám na tento neznámý rodinný film, který jsem viděl před více než 15 lety. Dnes si už nevybavuji samotné detaily příběhu, ale stále ho mám uložen v paměti a vesměs si pamatuji jen příjemné pocity z tohoto dětského dobrodružství. ()

Reklama

Lobotommy 

všechny recenze uživatele

Pěkný rodinný film s dětmi, co jsou zažrané do filatelie. Těžko říct, jestli by dneska něco takového vůbec šlo, ale předobraz takových děcek je docela fajn. Zajímavosti: Ten malý rockový zpěvák je dneska celkem slavná hvězda a písničku, kterou hraje, složil pro film sám http://www.rufuswainwright.com/. V úvodních titulcích jsou dvě a v závěrečných jedna československá známka. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele

Zdravím všechny cestovatele, kteří si stejně jako já našli cestu k tomuto filmu viděného v našem dětství! Pamatuju si, že jako malej jsem byl z Vykuka Toma a jeho pokračování naprosto unešen, v paměti mi utkvěly hlavně scény s přechodem z reálného světa na známku za hudebního doprovodu "one man band". No po cca 20 letech jsem si film našel na youtube a nostalgicky sledoval ten poměrně dost amatérský počin... Hodnocení je tak pro mě dost těžký, jako dítě bych mu dal 6 z 5, jako dospělý objektivně max. 1 z 5, takže nejjednodušší budou neutrální 3 hvězdy:) ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

V distribuci jako: VÝKUK TOM A CESTUJÍCÍ FILATELISTA Do party nadšených malých filatelistů se vetřel chytrák s jedinečným obchodním talentem i schopností kdekoho pěkně vypéct. Jmenuje se Tom a právě se mu povedlo obalamutit kamaráda Randolpha. Randolph z toho má těžkou hlavu, protože známka, kterou vyměnil za bezcenné album, patřila jeho otci. Na Randolpha se vzápětí usměje sběratelské štěstí - přihraje mu vzácné album s tajuplným odkazem dávného majitele. Kluk se ocitá na poštovní známce a na cestě do Austrálie. Vykuk Tom ovšem nelení, okamžitě se do celé záležitosti zaplete... obsah jako první 10 / 2010 ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • V závěrečných titulcích se objeví i známka Československa. (caspar)

Reklama

Reklama