Reklama

Reklama

Tintinova dobrodružství

(seriál)
  • Francie Les Aventures de Tintin (více)

Epizody(39)

Obsahy(1)

Hlavní postavou tohoto animovaného detektivního seriálu je reportér Tintin a jeho pes Milouš. Spolu zažívají různá dobrodružství, při kterých se dostanou do křížku např. s pašeráky drog nebo se ocitnou na Měsíci. Doprovází je mořský vlk kapitán Heddok, geniální vědec profesor Fosfátus a popletená dvojice detektivů Hornád a Hornát.

Názvy jednotlivých epizod:
Žezlo krále Otokara
Krab se zlatými klepety
Tajemství Jednorožce
Poklad rudého raubíře
Sedm křišťálových koulí
Cesta k slunečnímu chrámu
Černý ostrov
Tajemná hvězda
Říše černého zlata
Cesta na Měsíc
Putování po Měsíci
Koks na prodej
Tintin v Tibetu
Případ Fosfátus
Šperky operní divy
Let č. 714
Tintin u Pikarů
Tintin v Americe
Bůžek s uraženým uchem
Faraónovy doutníky
Modrý Lotos (donkocicak)

(více)

Recenze (45)

T2 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých kreslených seriálov čo sa dokázal vyrovnať svojou úrovňou a výborným príbehom produkcii od Walt Disney, dobrodružstvá Tin-Tina a jeho verného psíka, boli vždy výbornou jazdou. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy kdy jsem Tintina,psa Špunta a kapitána Tresku hltal o sto šest.Kdy jsem z Květy vystřihovával komiks a kdy pro mně byl Hergé v komiksech totéž co je pro další Kubrick.Tento kreslený seriál je sice o trochu horší než animované filmy ale někdy byly zápletky(atentát na vévodu,pašeráci lidí a drog)dosti zamotané a akční. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Klasický seriál o týpečkovi s čupřinou a jeho věrném psíkovi. Aneb Tintin a (například v anglickém dabingu) pejsek Snowy. Seriál má skvělé tempo, respektuje komiksová alba do nejmenších detailů a celé je to nádherná pocta dynamickému 20. století. Lze snad litovat jen nepokořené výzvě adaptovat úvodní dobrodružství ze země Sovětů... ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Skvělý, vtipný seriál pln emocí, napětí, detektivních zápletek a mnoha humoru. Nezbývá než tomuto grandiosnímu seriálu fandit a doufat také jeho zfilmované podoby. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál zná snad každý, a kdo ne, tak díky strýčkům Jacksonovi a Spielbergovi již brzo pozná. Dobroudružné příběhy neohroženého novináře a jeho věrného psa dokázaly vždy překvapit nádechem tajemna. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Zmocňuje se mě ohromná nostalgie, když na tento seriál vzpomínám s jehož sledováním jsem začal tuším od první nebo druhé třídy. Nicméně čas mu na kráse neubral, když na to koukám znova. Výbroný mix akce, dobrodružství, humoru. Belgie nemůže mít lepšího vyslance, než je Tintin. No a jeho autor Hergé je génius! ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Výborný animovaný seriál pro malé i velké. Tintin je opravdu hrdina se vším všudy a v jeho dobrodružstvích je vše co člověk hledá - akce, záhady, zábava a malý pejsek. Dnes je stále i na TV obrazovce svěžím závanem v tak zasmrádlém televizním programu. ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Tohle mě bavilo. Jeden z nejlepších seriálů, co u nás okolo roku 94 chodil v TV. Dokonce si pamatuji, že jsem měl nějaké album, do kterého se ze žvýkaček sbírali samolemky a nalepovali se. Možná ho ještě někde mám, i když jsem si ho omylem polil čajem. Každopádně tohle bych si klidně zopáknul. Alespoň jeden dva díly kdyby to šlo. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Před deseti lety bych byl asi nadšený, nyní je to ale dost podprůměrné pokoukání. Animace, nápady, vtip. Jistě, dvacet let staré, ale ani tak mě to nedokázalo nějak nadchnout. Nový Tintin má alespoň úvodní příběh mnohem lépe domyšlený a kompaktnější. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Tento dětský seriál jsem sledoval pravidelně a vždy jsem se nejvíce těšil na hlavolam (uprostřed každého dílu), ve kterém se musel hledat Tintina v barevně zahuštěném obrázku. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní seriál podle skvělých komiksů, který se věrně drží nejen kresby, ale i komiksových předloh. Tento seriál má také velmi povedenou hudbu, ačkoliv se v každé epizodě opakuje jen několik málo hudebních motivů dokola. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Pro každého, kdo má rád detektivy a vyšetřování záhad, je původní Tintin naprostá povinnost. Všechny případy jsou zajímavé a napínavé a hlavní i vedlejší postavy jsou skvěle napsané. I když mám k psům velmi vlažný vztah, tak Idefixe a Milouše mám opravdu rád a jsem potěšený, že jsou součástí svých univerz. 90% ()

Související novinky

Tintin dostane hraný film

Tintin dostane hraný film

19.10.2020

Podle francouzského serveru Figaro se filmař Patrice Leconte (Muž z vlaku) chystá natočit hranou adaptaci známého komiksu Tintinova dobrodružství. Snímek tak nebude mít nic společného s animovaným… (více)

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

28.05.2006

Tomu se říká zajímavá sešlost, pravda? No a to ještě vůbec není všecko (ale o tom později). Když se řekne francouzský animovaný film, napadne vás pravděpodobně nejdřív Tintinova dobrodružství, Byl… (více)

Reklama

Reklama