Reklama

Reklama

Obsahy(1)

S filmem Příšerky, s.r.o. pootevřete dveře do světa podivných figurek a rošťáků, kteří rozesmívají každého přímo ďábelským smíchem. James P. Sullivan a Mike Wazowski pracují v továrně Příšerky, s.r.o., největší společnosti v Monstropolis, která přeměňuje křik na elektrickou energii. Všichni tam věří, že děti ze světa lidí jsou nebezpečné a žádná příšerka se jich nesmí dotknout, Proto všechna ta monstra dokonale vyděsí, když se do jejich světa nedopatřením dostane malá holčička Boo. Sulley a Mike dělají vše proto, aby ji bezpečně vrátili do jejího dětského pokoje, odkud se ztratila. Čekají je ale přímo příšerné překážky, než se jim to povede. Nikdo nikdy ještě nevymyslel film, ve kterém by se objevilo tolik podivuhodných postaviček a příšerek, Spolu s dokonalými dialogy a neuvěřitelným humorem pro děti i dospělé se tato komedie okamžitě od svého vzniku zařadila mezi největší světové hity! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (670)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Pixar prostě umí. Na rozdíl od Disneyho dokáže zabavit jak děti, tak teenagery, tak dospělé. Krásná animace, originální příběh, pěkná hudba, nejrůznější gagy. Takto má vypadat každý animák a ne jen ty od Pixaru. To bych asi chtěl moc. A tak tedy za jedinečnost a originalitu spojenou s téměř dokonalou animací nemůžu jinak než za pět. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[80%] Roztomilá záležitost pro celou rodinu. Animace je výborná včetně všelijakých příšerek. Nejvíc mě bavil Sully který tu byl za dobráka. Když jsem byl malý, tak jsem si tyto postavičky oblíbil při hraní her na PS1. K filmu určitě nemám co vytknout, jen mohl být trochu delší a v poslední třetině nápaditější, ale to je fuk. I jsem se u toho párkrát zasmál, takže za mě je tohle klasika a vidět tento film u mě působí jako nostalgie propařených dní na PS1. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Tržby vrátane obnovenej 3D premiéry __ ║Rozpočet $115miliónovTržby USA $289,916,256Tržby Celosvetovo $573,800,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $28,276,791 //počet predaných kusov 1,019,166 od roku 2013 Tržby za predaj DVD v USA $5,008,928 //počet predaných kusov 247,380/85%/ ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi milá, vtipná pixarovka s pohodovým a zábavným príbehom, vhodným pre deti a celú rodinu. Garancia príjemne stráveného večera. Nedá mi vyzdvihnúť perfektne prepracovanú grafiku. Napr. pri Sullyho srsti je vidno snáď každý chlp... Jednoducho pastva pre oči, ktorá sa dá pozerať i viackrát a stále nenudí. 89/100 ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Scénáristicky výborně zvládnutá animovaná komedie, i když zaměřená na dětštější publikum. Jen by mě zajímalo jak se ve skutečnosti jmenovala Boo;) Na rok 2001 skutečně působivé, i když není náhoda, že krom Sullyho jsou všichni gumoví/kožovití. BTW ty distribuční názvy jsou skvělá obchodněprávní loterie:)) Není to nic myšlenkově světoborného, ale funguje to úžasně. 80% ()

Galerie (130)

Zajímavosti (59)

  • Billy Crystal bol oslovený aj k filmu Toy Story (1995), v ktorom mu bola ponúknutá možnosť dabovať Buzza Rakeťáka (Tim Allen), ktorú odmietol. Potom čo uvidel film svoje rozhodnutie ľutoval, a keď bol oslovený dabovať Mikea, okamžite ponuku prijal. (Greenpeacak)
  • V pôvodnom scenári mala mať Boo šesť rokov, neskôr sa to zmenilo na tri roky. (Greenpeacak)

Související novinky

Jak to vypadá s Příšerkami s.r.o.?

Jak to vypadá s Příšerkami s.r.o.?

10.04.2019

Server The Hollywood Reporter přišel s informací potvrzující předchozí plány studia Disney oživit sérii Příšerky s.r.o. na chystané streamovací službě Disney+. Seriálový projekt nese název Monsters… (více)

Hugh Jackman ve městě duchů

Hugh Jackman ve městě duchů

05.05.2009

Produkční společnost Seed Productions, kterou vlastní Hugh Jackman, zřejmě spojí síly se studiem Disney. To právě zakoupilo práva na blížící se komiks Ghostopolis. Hugh bude produkovat filmovou… (více)

Reklama

Reklama