Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrácký Longfellow Deeds je majitelem malé pizzerie a nečekaně zdědí miliardový majetek po svém strýci. Po přistání v New Yorku ho sleduje asistent moderátora bulvárního televizního pořadu, který chce o dědici natočit skandální pořad. Novopečený milionář před budovou firmy zachrání mladou ženu, kterou chtěli okrást. Netuší, že dívka, která se ve skutečnosti jmenuje Babe, je protřelou produkční bulvárního pořadu, a že přepadení bylo fingované. Deeds se do ní na první pohled zamiluje a pozve ji na večeři do luxusní restaurace. Tam přijme pozvání ke stolu newyorské smetánky. Když pochopí, že si z něj snobská společnost dělá legraci, zmlátí je a pak vyrazí na tah se slavným tenistou. Moderátor McGrath to zveřejní druhý den ve svém pořadu. Následující den je Deeds náhodným svědkem požáru, kdy z hořícího domu zachrání několik koček i jejich majitelku. McGrath jeho zásah sestříhá tak, že v reportáži vypadá jako sexuální deviant. Babe, které se dobrácký mladík začíná líbit, se proto se šéfem pohádá. Vinou zrádného ředitele, který chce od Deedse v tajnosti odkoupit akcie společnosti, zjistí pravdu o Babe. Přestože se mu dívka omluví, on ji odmítne. Ráno podepíše prodej akcií a odjede zpátky domů. Když chce ředitel firmu prodat i za cenu propuštění padesáti tisíc lidí, vrátí se Deeds do New Yorku a jako majitel jediné akcie se na valné hromadě pokusí prodej překazit. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

filip289 

všechny recenze uživatele

Ďalšia pohodová Sandlerovka ako stvorená na víkendové popoludnie. Áno, určite sa dalo z toho vyždímať viac, Deeds je miestami až taký dobrák, že to pôsobí neprirodzene. Ale aj tak je to veľmi sympatický, vtipný film so skvelými hercami aj vo vedľajších úlohách (Torturro, Avari aj Conchata Ferrell a najmä ŠKÚĽAVEC BUSCEMI) a je to ideálna oddychovka. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Nevím, co napsat, bomba, pokud bych napsala, že něco vytýkám, lhala bych, žádný film se nevyrovná tomu množství smíchu, který v těchto několika hodinách vypadl z mých úst. Já bych neměnila, ani na chvilku nelituji toho, že jsem se podívala zrovna na tento film a lituji toho, že jsem si ho nepustila dříve, protože to opravdu stojí zato, pokud chcete, máte chuť a chvilku času, který chcete prožít tvz. na podlaze, kterou obdaříte svým smíchem, je tento film přesně pro vás. Opravdu jej vřele doporučuji a přeji příjemnou zábavu, alespoň já se válela smíchy po podlaze. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Tentokrát dávam o tú hviezdičku naviac prekvapivo za podarenú romantickejšiu stránku. Nie že by sa na tom nedalo zasmiať, humor je tu tiež na správnom mieste, ale rýchla romantická zápletka v mladom príjemnom podaní niekedy tiež nezaškodí. Je to taký pomyslený zvrat v Sandlerovej kariére modrých film. 75%. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler hraje hodnýho vidláka. A protože se tentokrát se svym, jinak spíš trapnym, komediálnim hereckym projevem krotil, dopadlo to docela dobře. Sandler teda nijak nezáří, ale aspoň neotravuje a nestojí v cestě slušnýmu scénáři. Ten je sice jasně nalinkovanej už od začátku, takže znalej divák ví, jak se bude vztah mezi hlavníma postavama vyvíjet nebo jak to celý skončí, jenomže je tu dost povedenejch vtípků a vcelku normální humor. No, co si budem povidat, hlavně je tu ale Winona Ryder, na kterou se dá příjemně koukat, když se zrovna nic zábavnýho neděje a občas se postará o divákovu bdělost strašidelně se zjevující sluha, čtyři slabší hvězdy. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Deeds (Adam Sandler) je majitelem pizzeria na malém zapadlém městečku. Žije si spokojeným životem starého mládence, a ve volném čase skládá básničky na blahopřání. Ale jeho život (a vlastně celý život usedlého městečka) naruší zpráva o tom, že se Deeds stal jediným dědicem extravagantního milardáře, vlastníka mezinárodní multimediální společnosti, ale hlavně svého strýčka, kterého nikdy nepoznal. Deeds se stěhuje do New Yorku, kde musí odolat zhoubnému vlivu peněz, útokům bulváru ale hlavně zákeřnému řediteli společnosti, Chucku Cedarovi (Peter Gallagher) ... Byl by to perfektní film, kdyby již deset let před tím nebyl natočen jeden nejmenovaný český film, který je, snad až na ono závěrečné poučení, že peníze kazí charakter, na chlup úplně stejnej - buran z vesnice se musí vyrovnat s náhlým přílivem bohatství. Ani Adam Sandler tentokrát nepodává nijak výjimečný herecký výkon (opět v porovnání s Bolkem), naštěstí to s přehledem dohání herci ve vedlejších rolích - John Turturo (Deedsův sluha) nebo Erick Avari (jeden ze šéfů společnosti) a Winona Ryder, které to tady moc sluší... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • Modelová řada aut, které Longfellow Deeds (Adam Sandler) koupil svému městu na konci filmu, je Chevrolet Corvette (C5). (Steewe)
  • Cameo rolu si vo filme zahral aj sám režisér Steven Brill, a to ako violista v Madison Square Garden. (MikaelSVK)
  • Okrem New Yorku a Kalifornie pracovali filmári aj v mestečku New Milford v štáte Connecticut. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama