Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrácký Longfellow Deeds je majitelem malé pizzerie a nečekaně zdědí miliardový majetek po svém strýci. Po přistání v New Yorku ho sleduje asistent moderátora bulvárního televizního pořadu, který chce o dědici natočit skandální pořad. Novopečený milionář před budovou firmy zachrání mladou ženu, kterou chtěli okrást. Netuší, že dívka, která se ve skutečnosti jmenuje Babe, je protřelou produkční bulvárního pořadu, a že přepadení bylo fingované. Deeds se do ní na první pohled zamiluje a pozve ji na večeři do luxusní restaurace. Tam přijme pozvání ke stolu newyorské smetánky. Když pochopí, že si z něj snobská společnost dělá legraci, zmlátí je a pak vyrazí na tah se slavným tenistou. Moderátor McGrath to zveřejní druhý den ve svém pořadu. Následující den je Deeds náhodným svědkem požáru, kdy z hořícího domu zachrání několik koček i jejich majitelku. McGrath jeho zásah sestříhá tak, že v reportáži vypadá jako sexuální deviant. Babe, které se dobrácký mladík začíná líbit, se proto se šéfem pohádá. Vinou zrádného ředitele, který chce od Deedse v tajnosti odkoupit akcie společnosti, zjistí pravdu o Babe. Přestože se mu dívka omluví, on ji odmítne. Ráno podepíše prodej akcií a odjede zpátky domů. Když chce ředitel firmu prodat i za cenu propuštění padesáti tisíc lidí, vrátí se Deeds do New Yorku a jako majitel jediné akcie se na valné hromadě pokusí prodej překazit. (TV Nova)

(více)

Recenze (239)

golfista 

všechny recenze uživatele

Snaha o co možná největší zábavu, je nejbližší charakteristika tohohle filmu. A nutno říct, že se to tvůrcům (kupodivu) podařilo. Kdo se chce pobavit (i když se mírně trapným chvilkám nevyhne) a zasmát u chvílemi klasicky "sandlerovských" vtípků, pak nebude zklamán. Winona je sice chvilkama "kožená", ale John Turturo vám vše bohatě vynahradí :) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler a v celku stráviteľný , vulgárnych vtipov minimum a ak sú tak nie su moc stupídne alebo nechutné, ináč je tam riadna dávka podarených vtipov, pri nich som sa pobavil a to nadmieru dobre. Príbeh trošku šablónka s určitými fajn vsuvkami o milosrdenstve a ako že dobrom vychovaní chlapca z malého mestečka. Ostatné herecké úlohy v podaní sympatickej herečky ako Winona Ryder či rýchlo presúvajúci sa sluha John Torturro sú fajn a držia rozbehnutý dej na slušnej úrovni, nesmiem opomenúť škúliaceho Steve Buscemiho ten nemá chybu "A ja že dávajú v telke Scooby-Doo!" ale i Sandlerova požiarnícka záchrana mačiek s plameňov domu. ║Rozpočet $50miliónovTržby USA $126,293,452Tržby Celosvetovo $171,269,535 ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Za tohle bych jak Adamu Sandlerovi, tak hlavně Stevenu Brillovi, ze srdce přál zažít na vlastní kůži scénku s pohrabáčem. Akorát bez toho "lokálního" umrtvení. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Fajn komedie. Nejlepší je rozhodně scéna, když Sandler mlátí operního pěvce a ten řve NOOOOOOOOooo takovym stylem, že by se za to ani Pavarotti nestyděl. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. Where Are You Going - Dave Matthews Band ,2. Sing - Travis ,3. Let My Love Open The Door - Pete Townshend ,4. Sweetest Thing - U2 ,5. Wrong Impression - Natalie Imbruglia ,6. Happy In The Meantime (remix) - Lit ,7. Island In The Sun - Weezer ,8. Friends & Family - Trik Turner ,9. Space Oddity - Adam Sandler & David Bowie ,10. Falling - Ben Kweller ,11. Go To Town - Counting Crows ,12. I've Seen All Good People - Yes ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Slečna, netušil som, že ste akcionárka!" - "Je toho evidentne viac, čo netušíte, napríklad ako si vytrhať obočie." Mám rád Adama Sandlera a nechápem, ako sa niekomu nemôže páčiť len z princípu. O jeho IQ nič neviem a nie som s ním v rodinnom vzťahu, napriek tomu je si sympatický a niektoré jeho filmy ma dodnes riadne bavia. Problém s niekoľkými jeho filmami tak paradoxne nie je v tom, že sú sandlerovské, ale že sandlerovské nie sú - a to je bohužiaľ i prípad PÁNA DEEDSA, ktorý je napriek pár typicky sandlerovsky bizarným postavičkám (Steve Buscemi) skrátka a dobre príliš obyčajný, nudný, nezáživný... a už som počul lepšie záverečné motivačné filmové preslovy. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto ultimatni komedie, kterou srazi jen zbytecne dojemnej zaver. Pribeh je docela v pohode, ale o ten tu tak nejde, jde tu o vtipky a tentokrat tu jsou prakticky neustale a vetsinou hodne brutalni. Navic Sandler s priblblym vyrazem a omrzlou nohou je fakt hodne dobrej a i ostatni stoji za pozornost, hlavne uchylnej John Turturro a neskutecne brutalne nalicenej Steve Buscemi. Skoro celou dobu sem se smal, takze primhourim oci za ten zaver a dam plny hodnoceni. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nějaký výherce v genetické loterii bude určovat chod společnosti." Já mám pevný zásady, takže kdyby mi někdo finančně zajistil bezstarostnej život, tak odvážně ohnu páteř a budu si užívat. Je to samozřejmě jen teorie, ale Longfellow Deeds se rozhodl nalézt lidskost v dolarových srdcích akcionářů. To je taky přístup, ale je zoufale neoriginální. Nicméně Deedsovy ztřeštěnosti mě dost bavily a to zejména ve společnosti vyhlášenýho "kliďase" Johna McEnroea nebo hbitýho sluhy s úchylkou pro navlíkání ponožek Emilia Lopeze . ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vykazuje to primární i sekundární pohlavní znaky Sandlerových komediálních frašek včetně různých stupňů přiblblé infantility (od těch nižších v podobě testování chodidla po nekróze pohrabáčem až po ty nejvyšší jako jsou Buscemiho švidrající bulve). Představitel dobrosrdečného balíka, co se dostal k balíku, se opět trochu ztrácí ve stínu svých kolegů, co ten um bavit mají v krvi a přitom je o nich dobře známo, že zvládají i dramatické role (plíživého Portorikánce Turturra tímto řadím vedle Jamese Woodse). ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tentokrát dávam o tú hviezdičku naviac prekvapivo za podarenú romantickejšiu stránku. Nie že by sa na tom nedalo zasmiať, humor je tu tiež na správnom mieste, ale rýchla romantická zápletka v mladom príjemnom podaní niekedy tiež nezaškodí. Je to taký pomyslený zvrat v Sandlerovej kariére modrých film. 75%. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Parádní sandlarovka, která z tuctového příběhu dokáže vyždímat to nejlepší. Navíc je tady nádherná Winona Ryder a výborná camea Johna Turturra a Steva Buscemiho. + skvělá historka o Stephenu Kingovi. A ten twist nakonci je opravdu nečekaný. :-) ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Usmievavá komédia na staré dobré téma: ako malý človek k veľkým peniazom prišiel (Dedičství aneb...). Filmík celkom milučký, ladený do rodinného duchu, tak aby bol pre všetkých, až na to že je celkom neoriginálny a ani ten humor mi moc nesadol. Viac ako na pár vylúdených úsmevov do polovičky filmu, keď som poslušne zalomil sa nezmohol. A mám takú vnútornú vnemu, že som o nič neprišiel. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Neuspokojivá a sterilní, leč ve staromódním duchu laděná komedie s přímým tahem na diváka, která byla o poznání slabší než Sandlerovy pozdější a výrazně stravitelnější úspěchy 50 First Dates nebo Click. Takže kdo má Sandlerův humor rád, musel zákonitě pociťovat viditelné abstinenční příznaky. No, ještě že tu máme několik s chutí střihnutých vedlejších postav. Jinak je to bezmoc.. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tak já nevim pane Věchet, prostě Sandler, co k tomu dodat :-D Zasmál jsem se několikrát a rozhodně se na tohle někdy podívám znova. Příznivcům Sandlera - doporučuju :-) ()

Reklama

Reklama