Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Úsměvné příběhy o začátcích podnikání v Čechách. Příhody dětí a jejich rozvětvené rodiny z období rozvíjejícího se kapitalismu. Dění kolem jedné rodiny komentuje desetiletý Albert, přezdívaný Bubu, jedno z dětí manželů Langových, do níž patří ještě bratr Filip, sestra Marjánka a vdavekchtivá teta Vilma. Rodina prožívá spoustu potíží, které s železnou pravidelností kulminují do neuvěřitelných katastrof se šťastným koncem. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

kingik 

všechny recenze uživatele

V devadesátých letech vzkvétalo podnikání, a tenhle boom, kdy se podnikalo ve všem se nutně musel odrazit i v české seriálové tvorbě. Rozvetvěná rodina z tohoto seriálu má auto servis.A taky Bubu a Filipa. Pawlowská, Macourek a Polák jsou kvalitní, ale dost rozdílní tvůrci a tento seriál jim dal možnost sejít se nad společným scénářem. Na výsledku je vidět, že žádná souhra mezi nimi nepanovala. Nevím, kdo z nich byl více z formy, ale tentokrát přišli s podprůměrným rodinným seriálem pro hodně nenáročného diváka. Šteindler se ani moc nevytáhl po režijní stránce a vyloženě odpudivá kamera tomu zasadila finální úder. Snad jen ti herci si snad ani neuvědomovali do jaké pitominy to vlezli, a tak jsou dost často před kamerou vyjevení, udivení a překvapení. Jednotlivé epizody skoro bez nějakého nápadu a kloudné zápletky. Pokusy o vtip nejsou marné, ale jako celek je to suchá slabota. 40% ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Až na vynikající herecké obsazení nuda, nuda, šeď, šeď. Nezasmál jsem se ani jednou, i když scénáristé se snažili vytvořit spoustu komediálních situací. Ale zabily je buď neobvykle nedobré herecké výkony či slabá pointa. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

No, je to sice průměr, ale sakra dobře obsazený a za zmínku stojí také netradiční trio scénáristů - Miloš Macourek, Jindřich Polák a Halina Pawlowská. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Seriál mého dětství, trošku netradiční, ale pobavil. / Viděné epizody *6.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 6/10 ) ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama