• Cival

Totální výplach. Je vidět jak pečlivě si české herecké hvězdy své role vybírají.(26.5.2003)

• Tosim

Něco tak ubohého překonalo až Tele tele. Ze začátku docela zábavné, ale postupem času vyždímal soubor pod vedením Františka Ringo Čecha z české historie opravdu maximum, takže ke konci už se to podobalo rádobyrozjásanému humoru typu Petra Novotného a jeho Novot, později Dobrot (klon.)(7.5.2003)

• Radyo

Hnus nejmaximálnější konzistence. Něco tak příšerného se v televizi hned tak nevidí, a je to o to smutnější, že tímhle blivajzem trumfla Česká televize i všechny ty rádobyvtipné zhůvěřilosti, jimiž nás zahrnuje TV Nova. Pokud nechcete přijít o rozum, tak se na tohleto NIKDY, opakuji NIKDY nedívejte! Já sám bych si nejraději vypíchl oči, abych se podobných strašlivých omylů příště vyvaroval.(17.5.2003)

• gouryella

Tento seriál uváděný Českou televizí se může směle, co se stupidity týče, měřit s Novou a jejímy telenovelami.(29.5.2003)

• igi B.

Kdo nečudlí, není Čech aneb jak je důležité fak nemít Filipa... %-( . . . Tak pro pro pro srat tuhle prapraprasečinu pražských čudláren... Krakrakramplojc opus hnusnum, ojebdnávejte na ešopu Šašské prasovize... °-/..(23.1.2006)

• NinadeL

Ale Ringo, jistě to šlo lépe... Či snad měl Filip pravdu a seriál skutečně předběhl svou dobu? Aneb v roce 2000 produkovaný a s ostudou odvysílaný "poklad" se v roce 2011 mění na zlatou klasiku na DVD. Kam ten svět spěje.(28.2.2009)

• Ivoshek

Roztáhnout Dívčí válku do seriálu se neukázalo jako úplně nejšťastnější nápad.(18.4.2008)

• Ampi

Dívčí válka byla dobrá, ale Pra pra pra se moc nepovedlo. I když několik stop dobrého humoru to mělo. Bohužel si na ně už nevzpomenu.(19.6.2010)

• stration

Opravdu špatný. Nezajímavý, debilně napsaný, zahraný...prostě všechno špatně.(1.1.2009)

• boblig

Zřejmě nejtrapnější český seriál všech dob ... vůbec nejhorší jsou ty "aktuálně-vtipné" odkazy na současnou politiku. F. R. Čech je prostě perverzní!!!(19.9.2008)

Viděl jsem to jednou ,ale docela jsem se bavil. Spousta dobrých hlášek naše pověsti v podání Františka Ringo Čecha.(23.12.2007)

Pořádná ujetá šílenost se spoustou našich hvězd, děsnou výpravou (což je naschvál) a bizardním humorem (který nemusí sedět každému-což je tady důkazem). Dal bych i o jednu-dvě hvězdičky i víc, ale na to jsem viděl jen torzo tohoto seriálu-ale Suchánek coby Bivoj mě dostal.(3.2.2007)

• Benjamin-L

No kdo tohle vymyslel to ho bych zavřel.(24.10.2009)

• popkec

Úplně si představuju, jak František Ringo Čech psal scénář a na papíře mu to přišlo hrozně vtipný - ono by to taky možná jako text vtipný bylo jenže "za mistrného režijního vedení Františka Filipa" vznikl kýč který vyzní mimořádně trapně a příšerně nezvládnutě (nesmyslně dlouhé scény, např začátek dílu s Ringo Čechem např., střih, zvuk). Možná bych mohl ocenit nápad ale seriál dopadl tak katastrofálně, že se divím že nebyl ihned zastaven. Nebo si snad i režisér myslel jaká je to sranda a jakou výbornou parodii natočil?(9.10.2011)

• DocBrown

Divci valka byla super a tak jsem se tesil na tohle. Bohuzel to byla vetsinou trapna tragedie.(2.3.2008)

A jak tady budou chtít Čechové být dlouho? Dočasně.(1.9.2008)

• Redix

Jak je někde Suchánek a Genzer, stojí to vždy za hovno.(11.12.2007)

• Šimpy

Kam se poděl Ringův ostrovtip, tak využit v dívčí válce?(5.12.2008)

• Chajimwitz

Akční cena v TV Shopingu 7 DVD za pouhých 888 českých korun,no nekup to vole!(8.8.2011)

• web-dat

Tento totální BRAK - ODPAD (radši sním grcky popsech než se na to dívat) před chvilkou reklamovali na ČT 1 - jako jeden z nejpovedenějších českých seriálů, který mapuje historii Lidu českého. Obsazení byli nejlepší čeští herci současnoti, a edice 7 DVD - může být vaše jen za pouhých 800,-Kč ..... no neberte to !!!(13.10.2011)