Kdo chce kam... (TV film)

Komedie

Československo, 1981, 45 min

Souhra Jiřího Sováka, Vladimíra Menšíka a Jiřiny Bohdalové měla málokdy chybu. Když už se ale nějaká našla, byl jí většinou scénář, který hercům nenadělil tak vybroušené dialogy a tak zajímavé situace, jaké by si zasloužili. A právě to je případ Kdo chce kam..., filmu, jenž by s jiným obsazením byl naprosto zbytečný.(15.1.2012)

Zdejší obsazení a ztvárnění rolí snad nemá námitky, jen slabší scénář snad..(19.9.2011)

Další z mnoha zapomenutých -ale úžasných českých komedií. Herecká přehlídka :-)(30.3.2010)

Pribeh dvou kamaradu,ktery se potkaji po case a jeden z nich se tomu druhemu rozhodne pomoci zajistit znamost. Lehka, kratka komedie, kde chybi jenom uplny zaverecny polibek, ja bych ho tam rad videl.Slova z filmu Vladimira Mensika : "Ja jsem se sice neozenil, prave proto ze ja ty zenske znam". Mimochodem ve snimku se objevuje take Ljuba Skorepova. Rok vyroby 1981.(28.2.2006)

Plusem jsou jen oba pánové, scénář horkou jehlou a Hudeček jako režisér neuchvátil--(30.6.2011)

Pořád si pamatuju na tu nesmělost mezi Bohdalovou a Sovákem a na ty kytičkované tapety.(26.7.2011)