Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naposledy se setkáme s nestárnoucím vyznavačem ženských půvabů, který neztratil ani po letech ze svého šarmu ani špetku... Miloš Kopecký v roli věčného záletníka v závěrečném příběhu volného cyklu oblíbených hudebních komedií. Mnozí z vás si jistě vzpomínají na příběhy Alfonse Karáska. Příběhy věčného svůdce žen plné veselých historek, písniček i láskyplných vztahů a zdravého mužného úsilí okouzlit ženu patří již řadu let k televizní klasice a při každém uvedení se vždy setkávají s velkým diváckým ohlasem. Pro hlavní roli si zvolil režisér Zdeněk Podskalský jako vždy aktéra nejpovolanějšího, vynikajícího herce Miloše Kopeckého. Tentokrát čeká na Alfonse Karáska důležitý úkol – zasvětit do umění svádět dívky svého mladého chráněnce, který je v tomto oboru ještě velmi nezkušený. Příležitost se naskytne na mysliveckém honu... (Česká televize)

(více)

Recenze (79)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Tentokrát se příběh odehrává na mysliveckém honu na Konopišti, kde Alfons Karásek opět osudově potkává několik žen a s každou si musí aspoň.... střihnout duet :) Některé nové verze starších hitů zaváněly trapností (Holky z naší školky na recepci apod.), ale některé songy mě dostaly: Duhová víla v podání Libuše Geprtové s natáčkami a hlavně závěrečné Zvonky štěstí. Paulová nahoře bez... bylo to nutné? Celá "sága" o Karáskovi je fajn, tenhle díl je slabší. Pro mě zde ani tolik nezářil Milda, jako právě spíš ta Geprtová s Jiráskovou. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tento megamix rozjuchaného socialistické popíku a řízné dechovky, zvýrazněný příšerným hereckým zpěvem (s výjimkou Jiráskové a Nekudy) je natolik trapný, až je skoro geniální. Bylo mi velkým potěšením sledovat, kterak si herci užívají své šílené výstupy a kterak neustále sypou hlášky z rukávu: „Snad byste, doktore, nechtěl schválně střílet po lidech. To vám nestačí ty, co trefíme omylem?“ ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Borec na konec, řeklo by se. Od počátku mě filmy o Alfonsi Karáskovi moc neuchvátily, ale tentokrát jsem si dal řít. A ne proto, že Jana Paulová ukázala své přednosti. Vyzrélé herectví Miloše Kopeckého vedle půvabů už zmíněné Jany P. či Miroslavy Pleštilové a kníru Petra Nárožného a nakonec i mládí Jiřího Langmajera k sobě prostě pasuje. Lesní prostředí a plno známých hitů...poslední díl se mi ze všech líbil nejvíc a upřímně jsem trochu zalitoval, že dnes se podobné ztřeštěné věcičky netočí. ()

bosshunter78 

všechny recenze uživatele

tuto komedii si pamatuju ,že sem ji poprvé viděl na silvestra ,když mi bylo plus mínus 9 let , mám ji nostalgicky spojenou právě s tímto večerem už ani nevím co to bylo za rok ,pamatoval sem si jen útržky a název ,znovu sem tento film viděl až po více jak 20ti letech a musím říct že sem se díky tomu vrátil v čase a nejen díky tomu nedám na tuto komedii dopustit ,písničková komedie let minulých diky které se vrátím do "zlatých " osmdesátek !!! koukatelná oddechovka. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Příjemná hodinka s Kopeckým a spol. v rytmu best of 80. let. Všichni zúčastnění umí celkem slušně zpívat, mladej Langmajer byl docela komik a musím konstatovat, že Jana Paulová je těžkotonážní sexbomba a rád bych se s ní válel v seníku nebo projížděl na loďce, takže mírný erotický podtext komedie měl u mě slušný úspěch. 3,5 z 5. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Jana Paulová prý přistoupila na natočení odhalené scény jen díky tomu, že jí Podskalský slíbil, že z dálky nebude nic vidět. Komentovala to, že nemá nic proti nahotě, ale že už se jí to v tomto věku nezdálo po estestické stránce. A později litovala. (hippyman)
  • Ve scéně u rybníka v čase 45:25, kdy se Alfons (Miloš Kopecký) se Zuzanou (Jana Paulová) odrazí s loďkou, mihne se v levé části záběru hlava člena štábu. (Ganglion)

Reklama

Reklama