Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zámožný muž se hodlá oženit s půvabnou Dianou. Ve hře jsou však ještě jiní muži... V centru detektivního příběhu je tentokrát krásná dívka, fotomodelka (K. Brožová) a stárnoucí zámožný muž (S. Matyáš), který je její krásou tak okouzlen, že se s ní hodlá oženit. Jsou tu však ještě jiní muži: především bratr poblouzněného milence (J. Ornest), fotograf (M. Vašut), který dívku tak říkajíc udělal, zadlužený herec místního divadla (M. Moravec) a soukromý detektiv (Z. Žák). Ti všichni jsou postupně vtahováni do víru roztočeného na jedné straně krásou, na druhé závislostí, závistí a touhou po penězích. I tady přivede policii na stopu vraha zpěvačka Adamová (Z. Adamovská)... (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších epizod z prvního cyklu. Hlavně již zmíněné výkony Moravce a Vašuta byly výborné (i další byli slušní, třeba pan Ornest), celkově byla zápletka tentokrát dost slušně vymyšlená. Kanyza a Javorský jsou velmi slušná vyšetřovací dvojka, jen si mohl Kanyza nechat od cesty ty neustálé sexuální narážky na Adamovskou. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kačenka že byla striptérka a kurvila se? Ale jaké to překvapení, skoro jak v reálu…No nic, musím uznat, že tento příběh byl vcelku dobře zahraný, neměl jsem tu víceméně s nikým problém a dokonce ani hlavní ženská postava mi tu nelezla zas až tak na nervy. Vašut super, Kanyza zatím vůbec nejlepší policajt, který se během těch pěti dílů objevil, zápletka taky nebyla marná, navíc tu konečně bylo i více mrtvých. Takže dávám palec nahoru. Jen škoda, že ten finální striptýz neproběhl, klidně bych se mrkl taky… ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama