Reklama

Reklama

Obsahy(1)

I když už má Svatopluk Kuřátko (J. Dvořák) za sebou mnohé zkušenosti, mnohého byl také, alespoň prozatím, ušetřen. Doposud totiž bojoval na poli kuchařském především sám za sebe. V dnešní epizodě se však Svatopluk dostane do rozporu se svým okolím kvůli někomu jinému. Tím je Bronislav Rubáš (P. Zedníček), mladý kuchař, na kterého – a především pak na jeho omáčky, dostane Svatopluk vynikající reference. Jedinou, ale zato závažnou překážkou jeho okamžitého nástupu, je fakt, že Bronislav je v podmínce. Svatopluk se ocitá v nepříjemné situaci. Na jedné straně musí čelit předlistopadové kádrovačce (J. Petrovická), na druhé pak poněkud temperamentní a nevybíravé paní Rubášové (E. Hudečková). (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tak ty stříbrný příbory se vezou lodí z Hamburku, já bych rád věděl kam je dáme, aby se nerozkradli než budem servírovat první porci." Svätopluk pri príležitosti zostavovania kuchárskeho kolektívu vedie ľúty boj s kádrovým oddelením o sosiéra Zedníčka, toho času v podmienečnom treste za rozbité ústa, ale inak odborníka na slovo vzatého. "Už jako dítě dostal v Budapešti stříbrnou medaili za segedinskej guláš s knedlíkem!" Keď už to vyzerá, že by mohol mať vyhrané, vloží sa do boja omáčkarova osmahlá manželka Hudečková (ktorej štrikovaná pokrývka hlavy pripomína kondóm v počiatočnom štádiu rolovania) a svojím osobitým prístupom skomplikuje, čo sa dá. Klikači poradili aj napriek poruche klikátorov. Vtipná epizóda za štyri ublíženia na zdraví. "Budou mít rošťáci po kapitalizmu!"  ()

Reklama

Svata 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Haničinec nejlepší moravskej přidžtaška, kádrovačka docela přísná, direktor Brzobohatý vždy tajemnej jako hrad v Karpatech, ale Sváta neustoupí a Broňu Zedníčka v podmínce si prosadí... ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale tak docela to šlo, i když mám pocit, že Dietl s Filipem už delší dobu vaří z vody. Hudečková měla představovat nějakou cikánku, že měla takový bronzový odstín? Jako povahu by na to jako měla. Libuška a Brzobohatý se v tomto dílu jen mihnou. Líbí se mi rozšafná postava Haničince, ačkoliv jako Pardubičákovi mu ten bodrý Moravák až zas ta nejde. A kde měl dnes Kuřátko manželku? ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • V čase 37:47, když Bronislav Rubáš (Pavel Zedníček) odchází z kuchyně a zavírají se za ním dveře, je ve skle vidět odraz kameramana. (fisus)

Reklama

Reklama