Vibrace

Fantasy / Mysteriózní / Dobrodružný / Komedie

USA, 1988, 95 min

Ken Kwapis

James Horner

Rozpočet $-miliónovTržby USA $1,883,811Tržby Celosvetovo $-(28.4.2010)

Skvelá dobrodružná komédia, ktorá stojí na skvelom hlavnom hereckom triu: naivnej Cyndi Lauper, zmätenom Jeffovi Goldblumovi a excentrickom Petrovi Falkovi. Oddychové 80s.(3.11.2007)

Dobrý námět, ze začátku opravdu dobře postavené, avšak konec notně nevydařený spadl někam hluboko do absurdismu.(28.2.2010)

Myslím, že viac ako vydarené dobrodružstvo, s vydareným párikom a vydareným scenárom. Škoda len toho komerčného neúspechu.(18.9.2011)

K tomuto filmu mám velice kladný vztah. Viděl jsem ho už kdysi dávno jako náctiletý a v té době mi velmi učaroval. U mě je to tak, že vnímám film silněji, když se na něj dívám sám. Nevím, jestli tomu tak také bylo. Každopádně ten pocit tady je i po znovuzhlédnutí po asi dvaceti letech. Proto tuto dobrodružnou komedii hodnotím poměrně vysoko. Zřejmě až přemrštěně vysoko. Jenže je to prostě moje vzpomínková záležitost. Navíc miluji folklórní jihoamerickou hudbu. Když k tomu přičtu mystickou andskou krajinu a tanec v hotelové restauraci s otevřenou střechou, při němž mi hrají hudebníci ála "Kukurukuku", není opravdu co řešit. Mimo jiné mám velice rád Jeffa Goldbluma. Cyndi Lauper je dobrá zpěvačka a i jako herečka zde předvedla roztomilý a sympatický výkon.(14.1.2012)

To je tak blbé, až je to krásné ... a Peter Falk tu hraje úžasně ...(15.9.2009)