Reklama

Reklama

Zběsilost

  • Česko Zuřivost (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Mnoho zločinů se rodí jako důsledek psychické poruchy. Jde-li však o bývalého vojáka, může taková porucha nabýt až obludně nebezpečných rozměrů. Dacy musel mít brutální sklony už před vstupem do armády, v důsledku válečných zranění však doslova zdivočel a s bandou věrných řádí v kanadských horách. K případu je přidělena Kelly, agentka FBI. Mezi ní a jejím podezřívavým parťákem Nickem se však jen těžko rodí vztah partnerské důvěry. A to Kelly ani netuší, že mezi Nickem a jeho šéfem Taggertem je nevyřešený dávný spor a souboj kdo z koho. Nebezpečné situace prověří Nicka i Kelly, zato Taggert jim klade v jejich boji čím dál větší překážky... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

choze 

všechny recenze uživatele

Lorenzo Lamas prý označil tenhle film za svůj nejlepší a nebyl moc daleko od pravdy, z toho co jsem viděl je lepší jen první POJÍDAČ HADů. Přiměřeně blbé (agentka FBI vypadá jako modelka, Lamas střílí jako smyslů zbavený po autě unášejícím jeho parťačku a nenapadne ho, že by ji třeba mohl trefit) a v několika vypjatých dialozích herecky dost nechtěně komické, ale akčních scén je hodně a minimálně první dvě automobilové honičky (zaujme hlavně ta, kde návěs rozpůlí auto s Lamasem uvnitř) jsou slušné. Bohužel vycpávky mezi nimi mírně nudí, tedy až na tu válečnou storku o žiletce ve vagíně, jářku, nepříjemná věc :) Jedno z lepších Furieho béček (ŽELEZNÝ OREL, MRTVÝ BOD), kterému se tímto omlouvám za to, že jsem tenhle jeho film v jeho profilu omylem označil za "nekoukatelný šrot". ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Trapošina ako bič ! Totálne odfláknuté "bojové" scény a herci, tváriaci sa, ako by mali byť za tento film nomonovaní minimálne na Zlaté glóbusy. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle bylo strasny cekal sem od Buseyho kvalitniho psychopata ale je tu spis za uchylnyho dementa Lamas uz se hodi jenom do postele a celkove je to tak stupidni ze uz mne to nebavilo ale spis iritovalo holt Sidney J Furie z vyjimkou infantilne zabavnyho masakru na stredni skole nikdy moc neumnel ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes jsem rukou nazdařbůh zašmátral ve své  knihovně v jedné z řad papírových pošetek ukrývajících DVD. Mám jich desítky z dob, kdy se to dalo kupovat za pár peněz v trafikách a menší stovky z dob, kdy se toho každý mnohdy i v několika banánových  krabicích  zbavoval. Většinou  když mu zdechnul DVD přehrávač, nebo nový comp už neměl CD-Romku.  Éra DVD zkrátka skončila, podobně jako to bylo dříve s videokazetami. Pokrok nezastavíš.  Většina těchto filmů co si jako fanda kinematografie syslím rozhodně stojí za vidění. Něco jsem už viděl, ale halda toho ještě čeká na své první premiéry. A samozřejmě je mezi tím i balast. No a ten jsem si dnes zrovna vylosoval.  Jasně, Lorenzo Lamač v hlavní roli není zrovna záruka oscarového bijáku, ale jména Scheier či Carradine něco málo slibovala, byť i tito dva pánové se občas s výběrem svých rolí někdy dost sekli... Mno... Jako třeba v tomhle... Hned od začátku začnete mít dojem, že koukáte na něco z konce osmdesátek. Ten rok 1997 byste tomu řekli jen proto, že se ve filmu začínají používat počítače. Partička veteránů - pošahanců z Vietnamu dělající ve filmu záporáky nestojí ani za řeč, stejně tak debilní chování naproto všech od policie a FBI. Poslední polibek smrti filmu dodal odfláknutý český dabing, ve stylu odpoledních serošů na TV Nova v pozdních devadesátkách.  Jediné co mne na filmu chvilku bavilo byla ta honička s truckem vezoucím klády... Thats all. Tohle je prostě něco, co nikdy nemělo vzniknout.  Naprostá zběsilost - ODPAD ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Smiesne becko s neskutocne debilnou zapletkou a trapnymi postavami. V tomto smere je najhorsi hlavny zaporak v podani Gary Buseyho. David Carradine sa vo filme len mihne a postava Roya Scheidera je prakticky zbytocna. Lorenzo Lamas predvedie ten svoj nudny herecky standard, ale tentokrat nepredvedie ziadnu bitku. Roznych nahanaciek a prestreliek je relativne dost, ale ich prevedenie je dost amaterske. Jedine co ma zaujalo bola slusna nahanacka auto vs. nakladiak nalozeny drevom. Ale kvôli jednej scene nestoji za to vidiet cely film. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak máte skvelého koordinátora kaskadérov a tvorcu akčných scén, kameramana, ktorý ho pochopí a aj vás na režisérskej stoličke, môžte dúfať aspoň v to, že sa to bude páčiť fanúšikom akčného žánru. Tento snímok vyjde nastejno, ako ktorýkoľvek snímok zo stajne béčkovej produkčnej spoločnosti PM Entertainment ( zasvätení vedia ), ktorá sa tu síce nepodieľala, ale jej odkaz je jasný. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Co napsat o této hrůze? Ne že bych se u toho nudil, ale o žádné kvlaitě se nedá mluvit. Lamas jako herec je strašný, mnohé repliky jsou nechtěně vtipné (ale s útrpným usměvem na rtech), akční scény spíš až déčkové, ale zase je akce poměrně mnoho, takže se dá u toho alespoň maličko bavit. Jde tedy o zcela standartně typické akční béčko. A škoda utopených kdysi kvalit herce jako je Roy Scheider. ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

No, čekal jsem toho víc. A film nezachránili ani mí dva oblíbenci Lamas a Busey. Prostě musím dát maximálně 45 % a to jsem si plánoval, že to možná bude i na tři hvězdičky. No, nestalo se. Film rozhodně nenaplnil má očekávání. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Na jedno pozretie vcelku fajn. Len škoda, že ručná akcia o ničom a prestrelky síce majú tri tony vystrieľaných nábojov ale skoro žiadnych mŕtvych. ()

nanamarak1 

všechny recenze uživatele

Těžké zklamání. Lamas mě nebere. Akční scény jsou solidní průjem (až na Lacikem zmiňovanou naháněčku) a dobrý cast to nevytrhl. Choze nemá vkus, když tomuto dá 3 hvězdy. ()

Reklama

Reklama