Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Speedee Taxis má nejvíce vozů, nejpovolanější operátory, nejzkušenější řidiče, zkrátka a dobře, doveze vás na místo určení nejspolehlivěji a pochopitelně vždy tou jedinou nejvhodnější cestou, Speedee Taxis je ta nejlepší taxislužba ve městě.
Což také znamená, že její majitel Charlie Hawkins (Sid James) je ten nejzaneprázdněnější člověk. Za volantem tráví všechen volný čas, kterého se mu tak nedostává na manželku Peggy (Hattie Jacques). Když kvůli ritu zmešká i bůhvíkolikáté výročí svatby, Peggy řekne dost a potají založí konkurenční firmu, ve které za volant usedají jen pohledné dívky. A ruku na srdce, kdo by odolal písknout si na takový taxík? Speedee Taxis teď nastávají krušné časy. Tak jen do toho, páni taxikáři! (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

7. Carry On Cabby (1963)___ Zatím asi nejlepší díl, protože partičku carryonistů doplňuje především genderový střet (zastupovaný kromě ústřední dvojice i párem Kenneth Connor/Liz Fraser). Prvky grotesky spolehlivě zajistí Kenneth Connor, trochu jemného povyražení půvabné taxikářky (kamera nás vezme i do šatny!) a jako vždy zafunguje i občas nepochopitelný a neuchopitelný britský humor na popředí londýnských exteriérů. ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

V základě kvalitní Carry on, ale tentokrát mě nijak zvlášť nezaujali. Není tak ujetý jak jsem si zvykl a podobné typy (tentokrát jen Charles Hawtrey) nemají tolik prostoru. 3/5 ()

Reklama

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Jim Dale v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)

Reklama

Reklama