Reklama

Reklama

Peklo pro nezadané

(pořad)
  • Jižní Korea Single's Inferno
všechny plakáty
Reality-TV
Jižní Korea, 2021

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezadaní trosečníci, kterým se zapalují lýtka, hledají lásku na opuštěném ostrově. Jediný způsob, jak z něho uniknout, je strávit luxusní romantický večer ve dvou. (Netflix)

Recenze (4)

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Korejskou tvorbu sleduju už delší dobu, takže pro mě nebyl problém rozeznat jednotlivé účastníky. Právě se mi na tom líbilo, že každý účastník, obou pohlaví, byl úplně jiný typ. Dating reality show “západní produkce” normálně nesleduju, protože je to fakt smutný - jeste snad první den se tam všichni osahávají a spí spolu. Na tomhle je ale právě nejatraktivnější to, že jsou všichni velmi stydliví a dávají si na čas s výběrem a hodně o tom přemýšlí, a neřídí se jenom svým rozkrokem. A je taky nutný podotknout, že většina účastníků se živí modelingem, případně z jiného důvodu tráví v posilovně svůj volný čas, takže koukat se na ně při pobytu na ostrově v létě je taky dost přitažlivý.  Doufám, že časem bude další řada. ()

dan4815 

všechny recenze uživatele

Kočkoholky v plné síle? Ani ne. Korejská seznamovací show je naprosto odlišná od těch západních, kde jde čistě o mrdání. Korejské podívání přináší hlubší náhled na ostýchavost v seznamování. Až na jednu účastnici si myslím, že všechny slečny řešily, kdo je ten pravý. Korejci se sice jevili jako výstavní macha, ale v konečném výsledku byli citliví a docela stydliví. Ve stanu s dalšími kluky dlouze řešili strategie, možné šance a různé náznaky opačného pohlaví, když se ale setkali s ženami, tak jen tiše a stydlivě vyčkávali. A to se mi líbí, oproti zahraniční tvorbě, kde všichni řeší sex, neustále přelétají a něco hlubšího tam téměř nelze naleznout, je to hezké zpestření. Ano, napjatě jsem čekal, jak se rande vyvrbí. Napjatě jsem sledoval rozhovory slečen, které chtěli kluka odmítnout, ale jejich stydlivost to zcela nedokázala. Jednotliví účastníci jsou si povahově rozdílní, takže divák může spekulovat, kdo se ke komu hodí. Bohužel, jako veliká nevýhoda se jevila podobnost protagonistů. U holek to nebyl takový problém, ale ti Korejci byli všichni stejní a myslím si, že snad i účastnice někdy nevěděli kdo je kdo. Velmi mě podobnost unavovala, protože jsem se často ztrácel a pořád se musel ptát, kdo to je za kluka, který zrovna trochu mluví a snaží se tři hodiny oslovit dívku. Za mě je to milá reality show, která není o povrchnosti, divák ji sleduje se zatajeným dechem a najde si své oblíbence. Musím ještě umínit skvělou moderátorskou čtveřici, která si sama dělá srandu z počínání osazenstva. Milá záležitost, jednohubka na víkend. Osm dní je ale příliš málo, možná bych to natáhl ještě na dva dny a přidal další lidi. ()

Lesazrk 

všechny recenze uživatele

Nudné dialógy ako z učebnice angličtiny pre prvý stupeň ZŠ (,,Je teplo však?" -,,áno je" ,,aj včera bolo teplo"), minimum súťaží a zvratov a aj účastníci neskrývali nudu. Čo mi je sympatické, je náhľad do kórejskej kultúry (hlavne pri varení), nešlo tu o sex ako v 99% podobných show z EU/USA a porota bola super. ()

mabej 

všechny recenze uživatele

Dokoukala jsem včera, bylo to návykové. Bez sexu (což bylo velmi příjemné), kluci se při seznamování uklonili a byli fakt roztomilí. Některé slečny byly na ránu, ale klukům se to evidentně líbilo. Moderátoři (nebo spíš komentující diváci) naprosto super.  Tipovala jsem s nimi, kolik je komu z hráčů let a čím se živí, často jsem se netrefila. V hotelu se všichni hned vrhli na jídlo.  Pletli se mi tři kluci (zvlášť když si nasazovali brýle), ale tak moc to nevadilo. Poslední díl jsem dokoukala v půl třetí ráno, nešlo to vypnout. ()

Reklama

Reklama