Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Klidné dánské městečko obestírá znepokojivé tajemství. Když ho pak sedmnáctiletá holka s kamarády odhalí, převrátí jim to život naruby. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

UncleMorty odpad!

všechny recenze uživatele

Dánům oficiálně začalo totálně mrdat a to v tom nejhorším ohledu. Od tvůrců stejně sračkoidního The Rain přichází o několik dekád horší Chosen, které si samo zvolilo letět rovnou do odpadu. Naprosto zbytečně ukecaný, uměle natáhnutý šestidílný počin je po dlouhé době něčím, co jsem v průběhu sledování účelně začal přeskakovat a každá minute vám přijde jako mučení v táboře ISIS. Takhle fakt ne. ()

bozka10 

všechny recenze uživatele

Trápne a lacné v ústrednej úlohe s čiernou Minnie mouse, ďalšia strata času.Chytám samé parády v poslednom čase. ()

Reklama

VeronicaLake 

všechny recenze uživatele

Je to zlé, veľmi zlé. To celkové hodnotenie Vám asi už odpovedalo na otázku, či sa na to pozrieť alebo nie. NIE. Pol hviezdičky dávam za to, že od kedy som videla Supervoksen mám zvláštnu slabosť pre dánštinu a pol hviezdičky dávam, lebo úplný odpad to nie je. Tvorcovia sa rozhodne snažili... o niečo. Obávam sa ale že nič z toho sa nepodarilo. Je to zlátanina, obrovská nezmyselná zlátanina. Inak teda nechápem, prečo the Rain, tiež dánsky počin má hodnotenie dva krát lepšie. Príde mi to ako úplne rovnaká zlátanina. No nič. Netflix prosím ďalší dánsky seriál nech už stojí za to . Už sa nechcem takto trápiť. A medzitým idem kuknúť Supervoksen. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

Dánové v poslední době tvoří výborné věci, ale i mistr tesař se někdy utne a Chosen je přesně ten případ. Nudný blábol o zapadákově kdesi v Dánsku, meteoritu a mimozemšťanech ,který přestane bavit už v rámci první epizody a to je fakt kumšt. I ten Rain, jakkoliv měl spoustu much, byl oproti tomuto velezábavné dílo...10% ()

Marrakech86 

všechny recenze uživatele

Trochu mě překvapuje tak nízké hodnocení...určitě se nejedná o žádný zázrak ani to nechci moc nějak obhajovat má to spíše negativní stránky, ale koukatelné to je. 40% Já moc nechápal hlavní postavu, prostě jsem se v ní nevyznal, jednou se chovala tak a pak zase jinak. Hlavní záporák byl taky zvláštní...uvidíme jestli bude někdy druhá série ... ()

Galerie (70)

Zajímavosti (1)

  • Seriál byl natáčen v dánském městě Nakskov. (Jardismo)

Reklama

Reklama