Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolu s filmem Jamese Melkoniana se k nám vrací divoká sedmdesátá léta, čas bláznivých večírků a skvělé hudby. Uprostřed tohoto dění jsou mladíci Joe (Michael Kopelow) a Hubbs (Bradford Tatum) a jejich modré autíčko. Chlapcům zbývá jen najít k sobě ta správná děvčata. I to se jim jednoho dne skutečně podaří. Lanie (Renee Allman) a Jill (China Kantner) jsou okouzlující stvoření, jedna dlouhovlasá černovláska a druhá blondýnka, obě stále v džínách. Zdá se, že další večírek může začít, ale všechno nejde tak hladce, jak si mladíci v kožených bundách představovali. (Joker Punx)

(více)

Recenze (17)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Jedna teenagerovská noc na americkém maloměstě 70. let, nahlížená pokřivenou optikou let devadesátých. Vše vydatně proloženo fekálně-humusoidními fórky a natuplými hláškami... ALE..! Rock 'n' roll je mocná čarodějka, a filmu, v němž se tolikrát zmiňují Blue Öyster Cult, prostě nemohu dát úplně špatné hodnocení. Navíc mám dojem, že to v tričku BÖC nikdy nikomu neslušelo tak, jako Renee Allman v tomto filmu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Naprosto otřesná trapárna s dabingem, který to všechno doprasil. Kdysi mi tenhle film unikl a jak vidím, žádná škoda to nebyla. Nekončící nudné dialogy, které asi mají být vtipné. Jenže do úvodních titulků zapomněli napsat: sjeďte se nebo zbořte se, jinak to nezvládnete. ,,Teď nám určitě močí do zásobníku na led!" ,,To ne, by si nedovolili..." Nojo, močí, jenže já smíchy ze židle nepadám. Chtěl jsem dát odpad, nakonec jednu hvězdu za blondýnu, respektive za tělo, jinak klasická blbka, ale hlavně za muziku (nějak jsem si naivně myslel, že bude hřmotit celý film) - Black Sabbath, BÖC, Ted Nugent, Focus, T.Rex, Deep Purple... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Indie komédia, ktorá má občas viac rozumu a vtipu, ako tie vyprchané, rádoby blockbusterovské teeneagerské rachotiny. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Spíše historka než komedie, ale pořád se tam něco děje. Nádech náctileté generace dodává příjemný pocit. Tah za holkama, které podrží a na nic se neptají. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tak úplně vlastně nevím, co že jsem to vlastně viděl. Rockeři to určitě nebyli. Možná parodie? Nevím. Pokus o vykreslení mladé rockerské generace nezletilců - asi. Nicméně jsem dokoukal. Celkově mi ty vztahy přišly dost podivné, takhle to prostě nefungovalo. No nic, výkřik do tmy to ale nepochybně byl. 60% ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

Co dodat, snad jen pustit v nezapomenutelném původním českém dabingu (který připomíná první česky dabované filmy- ovšem třeba výraz jako "pojďte si zahrát ponorku" by jste v českých titulcích jen těžko hledali) a pak už jen koupit rumíček a jít pařit s ženskejma, třeba s Vodzugou Vagavičovou :-) ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Ty voe, 77% :)))). Na to koukaj jen metloši a sázej tomu z nostalgie plný hvězdokupy. Objektivně není ten film nic moc. Ale je to prdel, to uznávám. A uvědomil jsem si díky tomu, jakej je rozdíl mezi mládím a tou břečkou, kterou se už nějakou dobu brodím. Ta bezstarostnost je okouzlující. Ale ne zase do té míry, abych tomu dal víc než tři. A to už v tom je nejmíň jedna za tu bloncku. Ta byla uhmmm...fakt libovoučká. A nečapla se. Měla to zkusit u nás. Tady by udělala štěstí. Někoho musela něčím fakt fest krknout, když si od nějakých třiatřiceti v podstatě neškrtla. :(( ()

gumolit 

všechny recenze uživatele

Moja obľúbená rocková komédia ktorú stále dávali na programe VTV :-))Ten dabing bol skvelý nezabudnem na tie hlášky že ideme sa hrať na ponorku alebo blue oyster hraju sladak :-)A Tuck prizdisráč v podaní dnes už uspešného Clifton Collinsa Jr.:-) ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Už druhý pokus scenáristy Riche Wikese vykreslit rockové dospívání. A tentokrát ještě o fous lepší než Glory Daze. Film je komerčnější (hodně připomíná Waynův svět), takže sklouzává do klišé. Máme tu dvě dívky: hezká ale hloupá, a její méně hezká kamarádka (nebo sestra, už nevím). Asi chápete, kam to směřuje. Ano, přesně tam, aby si hrdinové uvědomili, že pravý poklad je tam uvnitř. Ale když zapomenu na tohle hlavní klišé, tak je film překvapivě realistický. Borci jsou nadržení a předvádějí se jeden před druhým, silnější pes...však víte co. O vztahu k drogám a alkoholu ani nemluvě, ten je vykreslen parádně. Nejsme fanda Blue Öyster Cult, ale i tak mi soundtrack nevadil. Byl příjemný. ()

upas 

všechny recenze uživatele

Pokud tenhle film není nazýván kultovním, tak nejspíš jen proto, že není moc známý. Výborná hudba (Black Sabbath, Blue Öyster Cult), drsný humor a nádherný postavy. ()

haffen 

všechny recenze uživatele

No nedá mi to a musím tejto kultovke napariť 4 hviezdy. To sa proste musí vidieť. Krásny dôkaz o tom, že sa dá točiť teenage film tak, že je vulgárny a pritom úplne super bez štipky debility aká je do nás dávkovaná tými volovinami hlavne z nemeckých končín. Jooo uděláme jim to zezadu a k tomu v posteli jejich rodiču. ()

emilkac 

všechny recenze uživatele

videl som to za starych čias na vtvečku ale bolo to super!!!!!!!!! je to už dlha doba ale strašne rad by som si to znovu pozrel! ()

Fritoll 

všechny recenze uživatele

To je tak ujetý film, že nevím co si o tom mám myslet, nemůžu se rozhodout jestli odpad nebo 5*. A musím říct, že dabing byl opravdu otřesný. ()

fibur84 

všechny recenze uživatele

I přes otřesný dabing (který připomíná dabing německého porna Helmut opravář komínů) se jedná o jednu z nejlepších komedií, kterou jsem kdy viděl. Výborné hlášky a scénky dokreslují atmosféru tohoto zapadákova, kde se celý děj odehrává. Můžu jej vidět klidně opakovaně a neomrzí. Nemohu jinak než pět hvězdiček. ()

Reklama

Reklama