Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolu s filmem Jamese Melkoniana se k nám vrací divoká sedmdesátá léta, čas bláznivých večírků a skvělé hudby. Uprostřed tohoto dění jsou mladíci Joe (Michael Kopelow) a Hubbs (Bradford Tatum) a jejich modré autíčko. Chlapcům zbývá jen najít k sobě ta správná děvčata. I to se jim jednoho dne skutečně podaří. Lanie (Renee Allman) a Jill (China Kantner) jsou okouzlující stvoření, jedna dlouhovlasá černovláska a druhá blondýnka, obě stále v džínách. Zdá se, že další večírek může začít, ale všechno nejde tak hladce, jak si mladíci v kožených bundách představovali. (Joker Punx)

(více)

Recenze (17)

fibur84 

všechny recenze uživatele

I přes otřesný dabing (který připomíná dabing německého porna Helmut opravář komínů) se jedná o jednu z nejlepších komedií, kterou jsem kdy viděl. Výborné hlášky a scénky dokreslují atmosféru tohoto zapadákova, kde se celý děj odehrává. Můžu jej vidět klidně opakovaně a neomrzí. Nemohu jinak než pět hvězdiček. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Jedna teenagerovská noc na americkém maloměstě 70. let, nahlížená pokřivenou optikou let devadesátých. Vše vydatně proloženo fekálně-humusoidními fórky a natuplými hláškami... ALE..! Rock 'n' roll je mocná čarodějka, a filmu, v němž se tolikrát zmiňují Blue Öyster Cult, prostě nemohu dát úplně špatné hodnocení. Navíc mám dojem, že to v tričku BÖC nikdy nikomu neslušelo tak, jako Renee Allman v tomto filmu. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Ty voe, 77% :)))). Na to koukaj jen metloši a sázej tomu z nostalgie plný hvězdokupy. Objektivně není ten film nic moc. Ale je to prdel, to uznávám. A uvědomil jsem si díky tomu, jakej je rozdíl mezi mládím a tou břečkou, kterou se už nějakou dobu brodím. Ta bezstarostnost je okouzlující. Ale ne zase do té míry, abych tomu dal víc než tři. A to už v tom je nejmíň jedna za tu bloncku. Ta byla uhmmm...fakt libovoučká. A nečapla se. Měla to zkusit u nás. Tady by udělala štěstí. Někoho musela něčím fakt fest krknout, když si od nějakých třiatřiceti v podstatě neškrtla. :(( ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Naprosto otřesná trapárna s dabingem, který to všechno doprasil. Kdysi mi tenhle film unikl a jak vidím, žádná škoda to nebyla. Nekončící nudné dialogy, které asi mají být vtipné. Jenže do úvodních titulků zapomněli napsat: sjeďte se nebo zbořte se, jinak to nezvládnete. ,,Teď nám určitě močí do zásobníku na led!" ,,To ne, by si nedovolili..." Nojo, močí, jenže já smíchy ze židle nepadám. Chtěl jsem dát odpad, nakonec jednu hvězdu za blondýnu, respektive za tělo, jinak klasická blbka, ale hlavně za muziku (nějak jsem si naivně myslel, že bude hřmotit celý film) - Black Sabbath, BÖC, Ted Nugent, Focus, T.Rex, Deep Purple... ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tak úplně vlastně nevím, co že jsem to vlastně viděl. Rockeři to určitě nebyli. Možná parodie? Nevím. Pokus o vykreslení mladé rockerské generace nezletilců - asi. Nicméně jsem dokoukal. Celkově mi ty vztahy přišly dost podivné, takhle to prostě nefungovalo. No nic, výkřik do tmy to ale nepochybně byl. 60% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama