Reklama

Reklama

Novoroční projev předsedy vlády Petra Fialy

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2022, 10 min

Účinkují:

Petr Fiala

Recenze (7)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

ODS jsem nikdy nemusel a ten vládní slepenec nesnáším asi stejně jako Babiše. Nicméně jsem zvědavý jak si s tím tihle tlučhubové z Karlova mostu a čeští „Avangers“ poradí. Předchozí vláda jim nepředala republiku v dobrém stavu, s tím naprosto souhlasím – ovšem já pořád nezapomněl na Kuponovou privatizaci, důchodovou reformu, církevní restituce atd…a kdopak nám to vládl? Od doby co jsem vylezl ze školy a chodím už 20 let do práce, slyším jen to, že si musíme utáhnout opasky, ten rozkradl a ten zas tohle a pořád se nic neděje. Za rozkrádání státního majetku by mělo být označeno vlastizradou – tudíž doživotí, nebo bohužel již zrušený trest smrti a je jedno jestli je to levičák nebo pravičák, premiér, nebo president. Život v téhle republice mě už začíná opravdu srát, ale když pozoruju co se děje všude po světě a že jen kousek od nás začíná bujit zase fašismus, tak jsem ještě vlastně rád, že žiju na té Moravě…Každopádně jsem zvědavý, kolik si Fialovy neziskovky namastí kapsu z dotací EU…Strašně rád bych nové vládě popřál hodně štěstí, ale nevěřím jim…Bohužel jen to, že chudší a střední vrstvu to bude vážně bolet – stejně jako následující generace… ()

Karlas odpad!

všechny recenze uživatele

"Slyšíte jak lieutenant Dub zase žvaní? Včera byl ještě pitomým profesůrkem politologie a dnes by se chtěl rovnat nám, aktivním důstojníkům!" :-) :-) :-) ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Každému kdo není pro výstup z Evropské Unie líbám ruce. Jako studentka regionálního rozvoje o tom něco vím. EU nám financuje mnoho užitečných programů a pomáhá rozvíjet trh práce, dále pomáhá rozvoji regionů zaváděním moderních technologií a v neposlední řadě nemusíme tři týdny čekat na potraviny jako tomu bylo za komoušů. Proto mi žádný lhář a manipulátor Pitomio Okamura nebude svými konspiracemi vymývat mozek tím, že výstupem z EU by se všechno obrátilo k lepšímu. Přála bych si aby si jednoho dne naivní voliči SPD si sundali růžové brýle a na tuto diktátorskou fašistickou stranu by si už nikdo nevzpoměl. Stejně jako se modlím aby zanikla ta pakáž Trikolora. Panu Fialovi vítězství ve volbám moc přeji a stejně tak fandím i panu Bartošovi za Piráty. Ikdyž se mnou někdo samozřejmě nebude souhlasit tak pravda je jenom jedna a to že SPOLU a Piráti a Starostové jsou naše jediná naděje. A zároveň jsme v Česku takže žádný prolhaný pan Kobliha za ANO nebude dělat našemu česku ostudu nejen tím co dělá, ale i svou řečí. Kdyby mluvil slovensky udělal by líp.  Tak si teď od něj chvilku odpočinem než se vecpe do funkce prezidenta. Ráda bych byla optimistická a vítězství přála Hilšlerovi, ale o tom si můžu ledatak zdát. A sen je sen, probudíš se je den.  ()

ChuckOnly odpad!

všechny recenze uživatele

slepenec usoplených byrokratů, bruselské páté kolony, progresivních pomatenců a zbytečných úředníků v čele: Pekari, Čurečka a želé Fidlala, který si pro nás připravil bubu projev jak to tedy ta naše montovna a bruselsko/velkoněmecká kolonie bude mít těžké... samozřejmě to nebudou mít těžké noví ministři a parazitující ouřadové, zelení kmérové a všemožní špekulanti s našimi strategickými surovinami a zdroji... no ty blbý Jendo co jsi s podprůměrnou mzdou u pásu volil demoblob, protože Franta říkal, že vás pustí na pivo můžeš přemítat nad tím, kde nastala chyba, až se budeš chodit nechat dvakrát týdně nosošťourat a doma budeš dřít bídu s nouzí, pro dobro bruselského diktátu s úplně stejnou sadou omezení jako za Babiše... ale různí sluníčkoví hejhulové, duhoví radikálové, vítači, netáhlové z pseudo flákačských oborů, násoskové přisátí na dotační cecík a nebinární duhové bruselské vločky teď budou mít pré... no jen čtyři roky, pak se zase lidi proberou a demoblob bandu smete ze stolu libovolný Babiš nebo Babiš 2.0, protože za ideály Euro-eco-reichu (soon chalifátu) tady nikdo sušit hubu nebude. Už se každopádně těším, až uvidím demoblby jak táhnou na Rusa nebo Číňana za svobodnou ukrajinu nebo taiwan :D. V USA mají cirkus se senilní loutkou Brandonem a levicovými šílenci typu AOC, my máme vlastní vejvar pětihrudky co možná ani ty čtyři roky nevydrží. Jediné co lze na této tragédii považovat za plus je kompletní fail té dredaté bandy antifáků z kliniky. Náměstkům pro evropské šmeliny přeji mnoho zdaru a nahrabaných dotací, moc dlouho už ten eurokolchoz nevydrží, tak ať si to užijí. PS: barmské ženy musí být radostí bez sebe, teď už fidlalova barmská ziskova o sosáček nepřijde... ()

Reklama

Reklama