Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na youtuberské show je při přípravě svého vystoupení oběšen populární youtuber. Nikdo ze svědků nic neviděl. V zákulisí si ničeho nevšimli. Magda s Martinem pátrají nejen mezi řadou haterů, kteří Alvaresovi kdysi vyhrožovali, ale i mezi těmi, které on sám ve svých videích zesměšňoval. Může být video motivem k vraždě? (Česká televize)

Recenze (36)

Jonatána 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvním dílu jsou všechny ostatní o dost lepší a tak nějak nastejno, takže se koukám pořád dál. Kormě linky s Hanušem, která mě drží, mě nejvíc zajímá, jestli se Plesl spustí se slečnou z orchestru a Špalková s Vyorálkem,. Přijde mi to o dost zajímavější než detektivní zápletky. :-) Což by asi úplně tak být nemělo u kriminálky, myslím. Ale jsou o dost horší záležitosti a v podstatě se na pondělky těším. Prima oddechovka. doplnění 21.2.2022 Jo, spustil se. :-) A matka na to přišla, tak uvidíme, jestli to praskne nebo se synek vzpamatuje. ()

tata22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel žádný posun. Bez emocí, bez charisma, Špalková odříkávající věty, které nedávají příliš smysl. Moc mně to nebaví ale dívám se. Nevím jak to chodí mezi mladými, jestli to mělo reálný základ ale s ohledem na věk autora scénáře bych si spíš myslel, že ne. Ale možná se mýlím, kdoví... Souhlasím, že zajímavější než podivné vyšetřování je sledovat vztah Plesla k mladičké filharmoničce a zřejmě i Špalkové a Vyorálka. A přípravy Miroslava Hanuše na pomstu jsou vůbec nejlepší. Čekám jak to dopadne a proto se dívám. Ostatně Hanuš s Pleslem jsou jednoznačně hvězdy né příliš vydařeného seriálu... ()

Reklama

Anubiska 

všechny recenze uživatele

Seriál z Ostravy, který na Ostravu rezignoval. Děj by se mohl odehrávat kdekoliv. Herci dobří, malá Špalková je přirozený talent, děj dost předvídatelný, Zdá se, že krimi linka tady není to podstatné, prostě taková trošku  rodinná pouta. Všechno bych brala, vcelku se na to dá koukat. Ovšem soudruzi z Prahy si měli uvědomit, že na severu Moravy mají lidé kratke zobaky. Ta pražština v seriálu z Ostravy jednoduše rve uši. To je za mně to největší mínus a opravdu kardinální chyba. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prank je zlomyslný žert... Magnetofon, z kterého je policista Černý (Jiří Vyorálek) okouzlen, je Sonet duo:  československý kufříkový cívkový magnetofon, který vyráběl podnik Tesla Pardubice v letech 1959 až 1966. Malý (Jaroslav Plesl) říká při sledování televize: "Není to ten Neužil? Toho nemám rád". Ve skutečnosti jsou kolegové z divadla a blízcí přátelé. ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavní upoutávka seriálu mi fakt sedla. Líbí se mi, že se snaží ukázat lidskost postav, i když mě jejich životy tak nezajímají. Babča, který se rozjíždí demence nebo alzheimer a za ní je psycho obraz, hezká vzkazka. Sem tam nějaký vtipný hlášky, "Dujko, Dobeš, to tedy potěš kokeš, od těch bych si nekoupil ani prášek do pečiva." Realita braní dog. Taky případy které jsou reálné. Opírají se o témata která frčí. Jako youtoubeři, a kam to až může zajít. Nic zářného, ale také nic špatného. Ukazuje že být vyšetřovatel těžce dopadá na vztahy a rodinu. Kdo sponzoruje toho /dýmícího/ kouřícího vyšetřovatele? Marlboro jako za starech časů? Ne, českej stát, že? procházky ve skleníku jsou pěkný na oko. Výběr herců sedl. A detaily jako profi barber lahodí oku. Psychopatova  pomsta se pomalu rozjíždí, tak to začíná být lákavější. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (5)

  • Magnetofon, ze kterého je policista Černý (Jiří Vyorálek) okouzlen, je Sonet duo – československý kufříkový cívkový magnetofon, který vyráběl podnik Tesla Pardubice v letech 1959 až 1966. (sator)
  • Malý (Jaroslav Plesl) při sledování televize říká: „Není to ten Neužil? Toho nemám rád.“ Ve skutečnosti byli v té době kolegové z divadla a blízcí přátelé. (sator)

Reklama

Reklama