Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policista Charlie Lang, pochůzkář v newyorské čtvrti Queens, nemá jednoho dne drobné na spropitné, a tak napůl žertem nabídne mrzuté servírce Yvonne polovinu svého losu. Na tom by možná nebylo nic zvláštního, kdyby se svou energickou manželkou Muriel nevyhrál čtyři miliony dolarů. Charlie se ale rozhodne dodržet slib a přenechat Yvonne polovinu. Zatímco Muriel, toužící po lepším životě, začne utrácet peníze za kožichy a podobné zbytečnosti, Charlie věnuje příteli doživotní permanentku na zápasy jeho oblíbeného týmu. Znovu se stane hrdinou, když je postřelen při ochraně obchodu, přepadeného dvojicí lupičů. Yvonne si koupí malé bistro, v němž pracovala jako číšnice. Opětovně se setkají, když jim ujede loď, na níž se pořádá party pro výherce loterie, a stráví spolu příjemný večer, plný bláznivých nápadů. To je pravý opak toho, co prožívají se svými partnery. Zatímco notorický lhář Eddie dosti nevybíravým způsobem nutí Yvonne, aby mu dala část své výhry, chamtivá Muriel vyhodí Charlieho, který netouží po lepším životě. Štěstí jako by dvojici opustilo. Když se náhodou setkají v hotelu, kde se nezávisle na sobě rozhodnou strávit noc, nešetří bulvární tisk smyšleným popisem románku obou výherců. Muriel požádá o rozvod a chce nejen Charlieho podíl, ale také podíl Yvonne, který s pomocí právníků nakonec získá. To však zdaleka není konec. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Je to tak sladke, az som zacal potit med. Zalepilo mi to ritne polky a hned som sa zdravo nasral. Co ma potesilo. Lebo tolko pozitiva by mohlo mat na mna negativny dopad. Nastastie film si z toho nic nerobil a dospel svojou cestou k ocakavanemu happy endu. Az som slzu vyronil. Lebo som najdrsnejsie krajal cibulu. S rambo nozom. S kompasom. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Klasicka romanticka komedie s pohadkovym koncem a skvelym duem Cage-Fonda,kterou si uzije v klidu a pohode myslim absolutni vetsina divaku.A i kdyz vi,ze by se tohle v zivote nemohlo stat,tak co kdyby?Scenar prijemne odsypa,rezie je pohodova a romanticka a herci take.Ano,videli jsme to uz mnohokrat,ale chcem to vidat zas a znovu a tady se to myslim povedlo solidne.Takze davam krasnych 70%. ()

Reklama

fmash

všechny recenze uživatele

Loterie je bezva věc, když člověk vyhraje pořádnou pálku, pokud nepřijdou komplikace. A ony přijdou, proč by se na to taky kdo jinak díval, že. Policajt dobráček a světice servírka si padnou do noty, kazí jim to jen lakomá ježibaba v podobě poldovy ošklivé staré. Kdyby film skončil po úvodní desetiminutovce, byl bych navýsost spokojený, ale u vědomí, že mě čeká ještě asi hodina a půl jasně předpověditelných peripetií, než se dočkám happyendu, jsem odpadl. Takže jsem si pustil zase až poslední třetinu, abych se dozvěděl, jak se chamtivost nevyplácí. Nevyplácí, ale hlavní pointou byly slzičky, které se mi draly do očiček, když jsem viděl, jak jsou všichni ti lidičkové milí. Nehodnotím, protože jsem nevydržel to napětí, ale tipuju, že bych dal něco mezi dvojkou a trojkou. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage jeste v dobe, kdy mohl hrat mile typky s dobrym srdcem, dokazuje, ze na svete jsou dulezitejsi veci nez penize. At uz je to laska, laska nebo naivni duverivost. Nuz, kazdy dobry skutek byva po zasluze potrestan a tak i Cage dostane po nejake dobe to, co si zaslouzil. Zakladni dejova linie je ale jednoducha a prijemna, takze jako romanticky film na destive odpoledne je to idealni. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Desna pohadka. Cage je super sympatickej ultra dobrackej polda, kterej kazdymu pomaha, ona je servirka a taky kazdymu pomaha, postupne se vyviji jejich vztah a je to desne optimisticka a predvidatelna romantarna. Pak si asi tvurci rekli, ze by nejakej ten problem neuskodil, tak tu mame zaverecnou rozvodovou pulhodinku a ta uz je bohuzel lehce navic, protoze do ty doby film perfektne zabavne slape. Cage a Fonda se k sobe perfektne hodi a fakt jsou perfektni, naproti tomu Perez bych nejradsi omlatil drzku o chodnik. Celkove sice fakt desne preslazeny a neverohodny, ale zaroven skvele prijemny a mily. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (7)

  • Když se Charlie a Muriel rozváděli, Muriel si nechala zvětšit prsa. Byla to ovšem opravdová prsa herečky Rosie Perez, která je v první půlce filmu nosila stažená, aby vypadala menší. (HappySmile)
  • Ve Velké Británii vyšel film ve stejný den, kdy byla spuštěna národní loterie. (HappySmile)

Reklama

Reklama