Reklama

Reklama

Děs v hlavě

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

V roce 2037 po jaderné katastrofě lidé usoudí, že pro ně bude bezpečnější vstoupit do virtuálního světa tzv. Inworldu, který zcela ovládá počítač. Avšak jedna dívka se rozhodne zkusit žít v reálném světě. Bude se muset postavit kanibalistickým mutantům ovládajícím povrch země. (Chatterer)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

bierce 

všechny recenze uživatele

V daleké budoucnosti žijí lidé pod zemí a většinu svého života tráví sněním v uměle vyvolaném spánku.Hlavní hrdinka zabije ve spánku svou matku a je za to centrálním počítačem odsouzena k životu na povrchu zničené planety.Tam potká Bruce Campbella, tedy muže svých snů, a společně se snaží přemoci tajemného vládce podzemní říše Lezounů.Ale nic není tak, jak navenek vypadá...Poměrně zábavný film, který je navíc podpořen několika docela brutálními scénami.Škoda jen, že Bruce Campbell se celou dobu tváří tak vážně...trocha humoru by filmu výrazně prospěla. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Béčkový film se slabým příběhem a téměř nulovým napětím. Navíc se bere příliš vážně a zároveň není udělaný až tak extrémně špatně, aby to bylo vtipné (i když výkon představitelky hlavní hrdinky je místy dost tragický, zvlášť v kombinaci s českým dabingem). Výsledkem je hodina a půl čisté nudy, kterou nezachrání ani Bruce Campbell, zvlášť když nepoužívá motorovou pilu a neutrousí ani jednu vtipnou hlášku. ()

Reklama

Teardown 

všechny recenze uživatele

Námět jako hrom. Postapokaliptická budocnost, planeta zdecimovaná atomovou válkou, tlupy krvežíznivých kanibalů a samozřejmě akční Bruce, který vyměnil pilu s brokovnicí za primitivní kuš a meč. Nicméně rány rozdávat bude(schytávat ještě víc) a nezastaví ho ani takovej prevít, jakým je starouš Angus Scrimm, kterého mají podzemní mutanti za svého nejmocnějšího pána. Prostě oba v perfektní kondici změří své síly. To se pak začnou dít věci. A rada na závěr. Nekoukejte na rozpočet, mávněte rukou na ty pitominy okolo a hlavně Mindwarp nesrovnávejte s filmy, od kterých tu očividně drobně opisoval. Pak vám tenhle nepatrně ujetý nátěr určitě přijde k chuti. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nebyť excelentnej nudy, bol by to excelentný post-apo gore snímok. Bruce Campbell je proste chodiaca charisma a coolovosť, maskérske triky dokonalé a riadne krvavé, ale v scenári sa nenašla žiadna sebelepšia napínavá, či akčná scéna a aj ten zvyšok ansámblu okolo Brucíka sú skôr ochotníci ( áno, aj veľký Angus mi takto vyznel ). ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Tak som sa mrkol na ďalšiu béčkovú sci-fi relikviu počiatku 90-tych rokov. Akúsi ženu už nudí preležať väčšinu života vo vrtuálnej realite a začne tropiť hlúposti ktorých následkom je vyhostenie z luxusu do postapokalyptickej pustiny plnej zmutovaných kanibalov. Zachrániť ju môže iba samotný Bruce Campbell, lenže ten bude sám dostávať na riť viac než je zdravé a skončí v smradľavých podzemných chodbách kde musí vykopávať haraburdy. Mutanti sú síce blbý ako mliečne kultúry v jogurte, ale ich vodcom nie je nikto iný ako "Dlháň" Angus Scrimm, čo hororového fanúšika tiež poteší. A poteší aj značné množstvo poctivej odpornej brutality ( prepichovanie, napichovanie, rozsekávanie ). Menej už nadchne celková bezradnosť kde sa všetko deje tak nejak mimochodom a točí sa v kruhu ( hrdinov zajmú, potom sa vyslobodia, znovu ich zajmú a tak ). Najhoršie je, že Bruce Campbell sa musí celý čas tváriť úplne vážne, pretože ako všetci vieme práve humor z neho vždy robil borca a bez neho je to len tuctový drsňák. Záverečná pointa je tiež na chuja, takže by som to celkovo ohodnotil dosť priemerne, ale o triedu lepšie než podobný Hardware. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama