Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

merigieren 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut mírně nadprůměrná komedie, ale postupem času přestává být komickou až do hořkého konce. Na druhou stranu úsměv Elizabeth Hurley (co asi skrývá za tou tunou make-upu ?) dokázal vybojovat 3*. Ještě bych si rýpnul do pointy příběhu, fotit se s ručičkovými hodinkami a určit podle toho čas na získání novější fotky je trochu hloupý, vždyť mohli říct že to bylo ráno a naši hrdinové by měli po ptákách (pokud by si hrdinové neposunuli čas :-))... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Čekal sem teda větší zábavu, než mi to nakonec nabídlo. Metthew Perry se rozhodně nehodí na cool machříka tak jako na ňoumu a Elizabeth Hurley, i když má skvělý tělo, tak tady neni moc příjemná, ale i tak to dokáže po celou dobu zabavit a Bruce Campbell je zase hustej, nicméně nic extra se stejně nekoná ()

Reklama

kwaicheng 

všechny recenze uživatele

Potenciál filmu se postupně ztrácí a ztrácí až nakonec vše pohřbí dement, který ten příběh napsal. Aby oslovil diváctvo, kterému je toto určeno - kdo asi půjde do kina na romantickou komedii?? a koho asi vezme s sebou?? - zauzluje poslední zlom před koncem tak, aby muž, ačkoliv nic zlého neudělal, sklopil hlavu a sklesle odešel pod přísným pohledem emancipované feminy, která mu již nemá co říct. Načež se jí omluví a dál se uchází o její přízeň, ona, božská, nakonec milostivě dovolí. Takovou krávu bych poslal zfleku do prdele. Nejhorší je, že mám dojem, že některé ženy dneška se skutečně projevují takřka výhradně těmito stupidními vzorci chování, které do povědomí společnosti naočkovávají lidi od filmu za účelem vydělat balík. A co hůř, i u celkem slušných holek, lze pozorovat semtam něco takového - všechno běží normálně a najednou blik - ! a je z ní femina jak z Ordinačky nebo ze Sloužit Sáře. Hamba. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marcus Miller: 1. Late Night ,2. Hit 'Em Up Style (Oops!) ,3. Way Down Texas Way ,4. You Can't Beat Jesus Christ ,5. Love Is a Christmas Rose ,6. Hijo de King Kong (Son of Kong) ,7. Cowboy ,8. The Way of the World ,9. Christmas Time Is Here ,10. American Woman ,11. Jingle Bells ,12. Living Proof ,13. Do It Till You're Satisfied ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Tak nějak si americká studia představují komedii pro každého. Do ústřední dvojice obsadí známého herce a půvabnou herečku, použijí pár vtípků, dodají jakous takous zápletku, promíchají a vznikne něco beznadějně tuctového a zaměnitelného. Matthew Perry má už od dob Přátel na své postavy vlastně šablonu a používá stále tytéž ksichtíky, které jsou pravda, když ho nesledujete stabilně, docela fajn, jenže na celovečerní film je to málo. No a Elizabeth je sice kočka, ale ne tak dobrá herečka, aby pouze její přítomnost dokázala film udržet v přijatelné kvalitě. Chybí zkrátka dobrý scénář a kvalitní vtipy. Celkový dojem: 45 %. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Na scénáři k filmu se pracovalo již od roku 1996. (Terva)
  • Film sa natáčal na viacerých miestach v New Yorku. (dyfur)

Reklama

Reklama