Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (138)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Matthew Perry si od Přátel odskočil, aby zahláškoval zase pro změnu v nějakém filmu. Já si při takovýhlech filmech vždycky představuju, že jenom není doma u svých přátel, ale v práci, a tahle komedie je jeho bokový příběh, o kterém v Přátelích nemluvil. Matthew je totiž pořád stejný, pořád stejně bláznivý, ve stejně šílených situacích, se stejnejma kecama. Ale když to funguje, tak proč ne. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marcus Miller: 1. Late Night ,2. Hit 'Em Up Style (Oops!) ,3. Way Down Texas Way ,4. You Can't Beat Jesus Christ ,5. Love Is a Christmas Rose ,6. Hijo de King Kong (Son of Kong) ,7. Cowboy ,8. The Way of the World ,9. Christmas Time Is Here ,10. American Woman ,11. Jingle Bells ,12. Living Proof ,13. Do It Till You're Satisfied ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Čekal sem teda větší zábavu, než mi to nakonec nabídlo. Metthew Perry se rozhodně nehodí na cool machříka tak jako na ňoumu a Elizabeth Hurley, i když má skvělý tělo, tak tady neni moc příjemná, ale i tak to dokáže po celou dobu zabavit a Bruce Campbell je zase hustej, nicméně nic extra se stejně nekoná ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Tak nějak si americká studia představují komedii pro každého. Do ústřední dvojice obsadí známého herce a půvabnou herečku, použijí pár vtípků, dodají jakous takous zápletku, promíchají a vznikne něco beznadějně tuctového a zaměnitelného. Matthew Perry má už od dob Přátel na své postavy vlastně šablonu a používá stále tytéž ksichtíky, které jsou pravda, když ho nesledujete stabilně, docela fajn, jenže na celovečerní film je to málo. No a Elizabeth je sice kočka, ale ne tak dobrá herečka, aby pouze její přítomnost dokázala film udržet v přijatelné kvalitě. Chybí zkrátka dobrý scénář a kvalitní vtipy. Celkový dojem: 45 %. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Každý si komedii představuje jinak, Serving Sara je typickým příkladem toho, že Matthew Perry sám (bez pomoci přátel z Přátel) komedii neutáhne!! Což ostatně platí i třeba pro Courteney Cox, Lisu Kudrow nebo Matta LeBlanca.. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film svižne odsýpa a Elizabeth Hurley je sakramentsky sexi. Jasná záležitosť pre romantikov. Dej filmu je veľmi dobre spracovaný a dáva priestor všetkým postavám ukázať to najlepšie (aj to najhoršie ...) čo v nich je, dobre pobaví a zanechá pocit dobrej nálady. Tento film som videl už mnohokrát a pozriem sa na neho rád kedykoľvek. Všetko klape veľmi dobre a nie je čas na uvažovanie, či to dáva či nedáva zmysel. Nadpriemerná komédia, ktorá tentoraz nestojí a nepadá na jednom človeku, čo je oceniteľné. Vtipov je tam dosť, sú slušné a nie je to nejako extra americky-trápno-dekadentné. Originálna, vyvážená, trochu bláznivá a veľa vtipná romantická komédia, ktorá mi skvele sadla do nálady. A prekvapivo dobre hral aj zdrogovaný Matthew Perry. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Klasická Chandlerovina. Výběr z jeho nabídky vtipů, ksichtů a gest, ze kterého kdybyste chtěli udělat hlavní bod večerního programu, velkou slávu by vám nepřinesl. Ale Sáře bych sloužil rád... ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, Matthew Perry to táhne nahoru, Elizabeth Hurley to nekazí a pobavěj i Bruce Campbell a Vincent Pastore ve vedlejších rolích. Není to film, u kterýho se budete neustále řechtat, ale vyložená ztráta času to neni, ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie o doručování rozvodových dokumentů s ranařem (což mu moc nejde) Perrym a sexy (což jí jde) Liz. Rozhodně se z toho dalo vytřískat víc, ale já se nedokážu nudit při pohledu na tak sympatické herce. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Film to nebyl špatný, bohužel ničím vyjímečný, ani zajímavý, takže si na jeho obsah nejspíš za pár dnů vůbec nevzpomenu. Matthew Perry mi v komedii nepříjde o nic vtipnější než ve Friends, asi se hodí spíš do "vážnějších" filmů. 3*, ale znova už to neplánuju. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Film vyloženě staví na dvojici Matthew Perry a Elizabet Hurley. Elizabeth je sexy kost k nakousnutí a s Matthewem byste se klidně chtěli dostat do každého maléru, protože on zná zaručeně recept, jak se z každé šlamastyky vyvléknout. Je to úsměvné, zábavné a nenudí to, ale scenáristé nějak pozapomněli dát filmu větší náboj, a tak je tahle komedie sledem víceméněně zábavných epizod ze života jedné sympatické dvojky. Nudu to zažene stoprocentně, ale velmi rychle se na to zapomene. 60% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Jo, je to jen průměrná komedie, ale jak tu už někdo napsal, se sympatickými herci - s Matthewem Perrym je sranda a Liz Hurly je hodně sexy (a má jediečný přízvuk), tak proč nedat 70%, když jsem se nenudil? ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na prelome storočí si producenti mysleli, že Perry dokáže utiahnuť aj celovečerné komédie a ako sme videli, tak tomu tak nebolo. Zmysel pre humor je samozrejme otázkou vkusu, za mňa ale Perry skrátka zabaviť iba tým, že sa škerí a občas vypustí z úst priemerne napísanú hlášku, pobaviť mimo Priateľov nedokázal. Serving Sara bol svojho času priemerný film a za dve dekády zostarol tak, že je takmer trápny. Scherick a Ronn sa nepredviedli, nevymysleli ani poriadnu zápletku, ani poriadne fóry. S tým neurobili nič ani režisér, ani herci. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zábavná komedie kolísající mezi trapností, nudou a sem tam vtípkem nebo vtipnou hláškou Perryho. Nápad sice není špatný, zpracování je však fádní, plné klišé, herecké rutiny a nesmyslných zvratů, ke kterým dojde navzdory logice příběhu a jen proto, aby tvůrci příběh téměř násilím dotlačili do cíle, který si vytyčili jako jediný možný. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Podarená komédia. Síce skvor pre televíziu ako kino, ale určite nikomu neuškodí. Porovnateľné so ZMLUVOU S DIABLOM... ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Omouvám se za to subjektivní hodnocení, ale drsný Perry, který se nebojí dostat do huby, to je prostě senzace glosující samu sebe. Popravdě jsem ovlivněn Chandlerem Bingem, ale i tak jsem se báječně bavil. Intelektuální komedie to sice není, ale i tak jsem se zasmál. ()

Reklama

Reklama