Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá dědička sklářského impéria Sid Novotná se chystá studovat v Los Angeles. Místo odletu do USA ale zamíří do zoo, aby tam pracovala. Nová ředitelka zoo Marie Roklová zjišťuje, že její pozice ve vedení nebude lehká. Viky Janečková má soud o peníze se svým bývalým. V soudní budově se náhodně seznamuje se soudcem Petrem Křížem, který jí nabídne práci. (TV Prima)

(více)

Recenze (31)

Skuby47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už první díl tohoto seriálu prozradil, kudy se bude děj ubírat. Je velmi průhledné kdo s kým si něco začne a s kým skončí, kdo bude ten dobrý a kdo ten zlý, takže i průměrně inteligentní divák ví, co může čekat. Ve Slunečné se u diváků osvědčila tajemná záměna milionáře a šoféra, tak tady je tento motiv použit hned dvakrát a to u Sid záměna bohaté studentky s dělnicí v ZOO a u Viky,  dětské chůvy ve dne s barovou zpěvačkou v noci. Také mezi bylinkářkou Huttnerovou ze Slunečné a chovatelkou Tomicovou komunikující se zvířaty v ZOO je, co se nadpřirozených schopností týče, podobnost. Největší problém mám se scénářem, herci na tom nemohou moc změnit, i kdyby chtěli. Vypadá to na jakýsi seriálový manuál osvědčených zápletek. Pokud jeho jednoduchost a naivitu přehlédneme, můžeme se i bavit, zvláště je-li nám méně než 12 let. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

První díl nové hitovky hlavního vysílacího času Tv Prima je v klasickém střihu a stylu i obsazení, takže najít deset rozdílů mezi Slunečnou apod. a tímto v prvním dílu je nadlidský úkol. Dám dvě hvězdy za zvířátka ze Dvora Králového a za to, že tenhle typ tv útvarů dává příležitost novým mladým tvářím. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tím, že jsem neviděla ani jeden díl ze Slunečné, tak mne heredké obsazení nijak neiritovalo. Na zvířátka se kouká hezky, byť prozatím jsou spíše jen kulisou, než aktéry děje. scénář je pitomý a dialogy blboučké, ale Burešové role drsňačky s prořízlou pusou sedí a Tacík jako milující otec a mamánek bude asi taky dobrý. Na rozjezd to docela ujde. Možná se mi to líbí i proto, že se na žádné novácké a primácké seriály nedívám a tak  jsem smířlivější. Dám tomu šanci a uvidíme. První díl za mne 40% v rámci žánru. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Taková lehká předělávka Slunečné, na které jsou nejsympatičtější záběry na zvířata v zoologické zahradě, jinak je to pořád ta stejná seriálová hrůza, kde se sešli herci ze všech možných českých televizních seriálů, příběh se bude točit okolo mezilidských vztahů, milostných trojúhelníků a všech těch klasických seriálových klišé. Seriál Zoo v ničem nevyniká a asi to ani nebyl záměr, spíše se jen veze na vlně popularity, kterou má Slunečná. Upřít mu nicméně nemohu docela fajn atmosféru, prostředí je mi sympatické, záběry na zvířata jsou fajn, herci naopak vesměs podprůměr, ale to je do jisté míry dáno scénářem. Ostatní díly s největší pravděpodobností vynechám, netvrdím však, že bych při sledování nějak moc trpěl, to nikoliv. Když se člověk správně naladí a má rád zvířata, dá se to přežít. 3/10. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak své diváky si to jistě najde. Pravda, interiér chalupy ve Slunečné je o hodně, hodně zdařilejší, než ten infostánek jako že v zoo, kde z toho ateliér čiší na stol honů, ale zase jsou tu skoro ti samí herci jako ve Slunečné, asi sázka na jistotu, i když těm dvěma machnám moc ty ošetřovatelky zvěře tedy nežeru. Burešová zde hraje asi mrchu, což jí jde daleko líp než hrát hodnou holku z farmy, co vidí ducha svého tatínka, a Taclík a Švandová asi neměli na kapra. Děj je mimořádně jednoduchý, aby se za desítky dílů nic moc nestalo, jako ve Slunečné, a ženám u televizí při žehlení nic neuteklo. Všem je nám jasné, že o žádné umění se tady nikdo nepokouší a slávě starých československých seriálů to nesahá ani po kuří oko. Ale jak jsem psal na úvod, své diváky si to najde. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Premiéru první epizody sledovalo 1,33 milionu diváků starších 15 let. (rublik05)

Reklama

Reklama