Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se spisovatel příběhů z červené knihovny Jack Gable uhodí do hlavy, probudí se v malém městečku Ashord Falls, což je místo děje jeho vlastního seriálu. Co se na začátku zdálo být noční můrou, se postupně mění v životní příležitost, neboť Jack zjišťuje, že může kontrolovat události kolem něj jednoduše tím, že je napíše. Začátek všech zmatků nastane, když se Jack pokusí získat lásku krásné Emmy Sammsové, prostitutky z jedné z jeho příběhů. Zatímco však sepisuje scénář svého osudu s ní, získává díky svému spisovatelskému omylu náklonnost dívky Mariel Hemingwayové. Než to zjistí, je všechno ještě zamotanější než dříve a vy se budete smát jako Šílený. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Celkem ucházející film. Námět se mi líbil. Herecké obsazení bylo dobrý. Mankiewicz toho sice moc nenarežíroval, ale jako scénárista spolupracoval na dost filmech, aby takovouhle hříčku bez problémů zvládl. Je to taková typická komedie osmdesátých let. Herecky mě zaujali zejména Sammsová, Burr, Rasche, Rocket i Baker, ale John Candy byl nejlepší. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Škoda komediálneho talentu Johna Candyho v tejto poseudokomédii, ktorá ma na rozdiel od sitcomov tú smolu, že tu nie je prednahratý smiech, aby diváci vedeli, kedy že sa to vlastne majú smiať. potenciál by bol, akurát, že scenáristi Lawrence J. Cohen a Fred Freeman nikdy v živote nenapísali nič iné ako tie sračky, pod ktoré sa podpisoval vo filme Jack Gable. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Červené športové auto dražené vo filme je Ferrari 250 GTO. (beso74)

Reklama

Reklama